CV: Manager
только зарегистрированным пользователям.
Gestiunea Angajatilor-Raionul. Efectuarea receptionarii calitative si cantitative a marfii, verificarea certificatelor. Mentinerea FIFO in zona depozit / spatiul vinzare. Plasarea marfii in zona vinzare. Deservire clienti. Emitearea comenzilor pentru aprovizionare (Comenzi furnizor local / Comenzi pentru Import). Implimentarea si mentinearea principiilor ISO 22000 si HACCP.Analizarea vinzarilor, produse top / produse critice.
Sortarea marfii depreciate si negocierea cu buyngul pentru acordara reducerii pentru comercializarea marfii depreciate pentru a diminua corectiile si pierderile. Efectuarea inventarierilor periodice.
Gestiunea Raioanelor. Emiterea comenzilor catre furnizorii. Receptionarea calitativa /cantitativa a produselor.Verificarea certificatelor.Monitorizarea,gestiunea angajatiilor pe raioane(FIFO). Aranjarea si mentinerea layoutului de raft. Implimentarea si mentinearea principiilor ISO 22000 si HACCP.Analizarea vinzarilor, produse top / produse critice ( gestiunea cu buyngul de a oferi reducere sau inchide la comenzi aticole care nu au vinzari sau se apropie de termenul limita). Efectuarea inventarioerilor periodice
Efectuarea si dirijarea transportului international de marfuri pe directia UE-RM-CSI, UE-SCI. Mentinerea si marirea bazei de clienti.
Organizarea Distributiei, Efectuarea sistematica a inventarierilor, Gestionarea Depozitelor.Gestiunea , inoirea autotrizatiier de functionare, certificate.
Verificare materiei prime si auxiliare, prepararea condimentelor, efectuarea inventarierii lunare, producerea produselor din carne.Ambalarea di repartizarea pentru linia de magazine.
Verificare si aranjarea marfii la vitrina,
Reambalare produselor,
Consularea Clientilor,
Специальность: Tehnologia produselor din Carne.
-Cunoasterea PC,
-Word, Excel,
-PowerPoint, 1C
-Permis Categoria B
Energic, Analitic, Cinstit,Sociabil, Intelegator, Rabdator,
Punctualitate, Ordine la locul de munca,