CV: Bucatar
только зарегистрированным пользователям.
- pregateam mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standartele localului
- preluam comenzile de la client si casier si asiguram servirea acestora
- participam la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare
- faceam pregatirile pentru ziua de maine: sortam, curatam, spalam si mai apoi ma apucam de pregatirea lor cum ar fi fierbeam, tocam, frigeam, coceam, prajeam
- tineam cont de termenul de garantie, de modul in care urmeaza sa fie folosite ingredientele
- asiguram implimentarea si mentinerea standartelor de pastrare a productelor, semipreparatelor si preparetelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare.
- pregateam mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standartele localului
- preluam comenzile de la client si casier si asiguram servirea acestora
- participam la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare
- faceam pregatirile pentru ziua de maine: sortam, curatam, spalam si mai apoi ma apucam de pregatirea lor cum ar fi fierbeam, tocam, frigeam, coceam, prajeam
- tineam cont de termenul de garantie, de modul in care urmeaza sa fie folosite ingredientele
- asiguram implimentarea si mentinerea standartelor de pastrare a productelor, semipreparatelor si preparetelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare.
Специальность: Globalistica.
- Cunosc tehnica securitatii in domeniul HORECA
-Cunosc tehnica corecta de folosire cu cutitul de bucatarie (care si la ce este folosit)
-Sunt inalt
-Prin repede
-Comunicabil
-Rezistent la situatii stresante
De mic am fost pasionat de culinarie si respectiv am decis sa-mi construiesc cariera in aceast dominiu. Iubesc sa invat ceva nou, mereu invat ceva nou si respectiv iubesc sa experimentez. Paralel cu asta sunt pasionat si de sport, joc bine basketball, voleyball. Din hobby pot sa spun ca sunt un amator de seriale si de jocuri video, prefer sa fac asta in timpul liber.