Резюме № 381649 от 9 июля 2023

CV: Barista

Женщина, 19 лет, учащийся школы.
10000 MDL
Кишинев
Полный рабочий день
Резюме № 381649 от 9 июля 2023
Контактная информация соискателя доступна
только зарегистрированным пользователям.
Ключевые навыки
Румынский — Родной
Русский — Разговорный
Английский — Разговорный
Немецкий — Разговорный

-comunicabilă
-mereu cu o bună dispoziție
-dornică de a lucra cu oamenii
-atentă
-capacitatea de a lucra în echipă
-motivație de lucru
-flexibilitate și deschidere către nou
-abilități de comunicare și ascultare

Дополнительная информация
готов к командировкам
Гражданство:
Молдова,
Румыния

Dragă echipă de recrutare,

Sunt încântată să aplic pentru postul de barista. Chiar dacă nu am experiență în domeniu, sunt o persoană comunicativă, muncitoare și dornică să învăț.

În calitate de proaspăt absolventă a liceului, am dobândit o pasiune pentru lucrul cu oamenii și cred că industria ospitalității ar fi un mediu potrivit pentru mine. Sunt o persoană deschisă și prietenoasă, iar capacitatea mea de a comunica cu ușurință mă ajută să creez o atmosferă plăcută pentru clienți.

Sunt o muncitoare dedicată și nu mă tem să pun umărul la treabă. Am învățat să fiu disciplinată și să am grijă de detalii în timpul studiilor mele, iar aceste calități mă vor ajuta să livreze servicii de calitate și să respect standardele companiei dumneavoastră.

Desigur, recunosc că nu am experiență specifică în domeniul de baristă, dar sunt extrem de dornică să învăț și să mă dezvolt în această profesie. Sunt o persoană cu o capacitate ridicată de învățare și sunt sigură că, cu pregătirea și îndrumarea adecvată, pot ajunge rapid să ofer servicii excelente clienților.

Sunt o fire entuziastă și aduc mereu cu mine o energie pozitivă. Sunt convinși că acest aspect este un element important în crearea unei atmosfere plăcute în locația dumneavoastră. Buna dispoziție este contagioasă și cred că poate face o diferență semnificativă în experiența clienților.

Sunt disponibilă pentru a lucra pe perioada verii și chiar o mare parte din luna septembrie. Sunt deschisă la program flexibil și sunt pregătită să depun efortul necesar pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate.

Apreciez foarte mult timpul acordat analizării acestei candidaturi și aștept cu nerăbdare oportunitatea de a învăța și de a mă dezvolta în cadrul echipei dumneavoastră. Sunt convinsă că voi aduce o contribuție valoroasă și că, împreună, vom reuși să creăm o experiență memorabilă pentru clienți.

Cu stimă.

Контактная информация соискателя доступна
только зарегистрированным пользователям.