Резюме № 224257 от 31 марта 2020

CV: Ищу работу

Мужчина, 37 лет, высшее образование.
8000 MDL
Кишинев
Полный рабочий день
Резюме № 224257 от 31 марта 2020
Контактная информация соискателя доступна
только зарегистрированным пользователям.
Опыт работы
11 лет и 5 месяцев
ноябрь 2019 - по настоящее время
4 года и 6 месяцев
Operator international de achizitii
Agromotor Premium SRL, Кишинев
Отрасль: Закупки, снабжение

Lucrul se caracterizeaza prin formarea preturilor pentru piesele de comanda prin aplicarea formulei stabilite. Asigurarea la timp bazei de preturi din portalul partenerilor internationali. Urmarirea si asigugarea livrarii pieselor la timpul stability pentru client. Intretinerea relatiilor stabile si productive cu partenerii internationali din Germania, Spania si Italia. Organizarea si asigugarea procesului pentru cazurilor de garantie a pieselor de schimb.

январь 2019 - июнь 2019
5 месяцев
Asistent Recrutant
InnerSquare LTD, Кишинев
Отрасль: Рабочий персонал

Lucrul consta in stocarea informatiei privind candidatii alesi de Recruter. Reinnoirea informatiei in dependenta de stadia procesului de recrutare. Organizarea si vizarea intravederilor telefonice dintre candidat si recruiter. Pastrarea informatiei in baza de date.

май 2015 - март 2018
2 года и 9 месяцев
Vînzător consultant/ Superviser
Traders Gate, London
Отрасль: Продажи

Vînzarea suvenilor. Atenția de bază era asigurea asistenței calitative fiecărui client, toate produsele mereu îngrijite, curate și puse la locul potrivit. Consultare în căutarea suvenirului potrivit în dependență de țară și cultură. Posedarea mai multor limbi străine.
Deja ca rol de superviser – sarcina de bază era ghidarea vînzătorilor in magazin, asigurea procesului de vînzare, ajutor și asistența vînzătorilor ce întîmpină greutăți. Provizionarea magazimului cu produse noi. Deschiderea-închiderea magazinului, casa.

март 2014 - апрель 2015
1 год и 1 месяц
Promoter Samsung
Blue Square Marketing, London
Отрасль: Продажи

Acest rol este bazat pe demonstrarea si vînzarea produselor Samsung și anume tablete. Responsabitatea cheie consta în interacțiunea cu clienții care doresc să procure producția Samsung, demonstrarea posibilităților tabletelor Samsung și promovarea brandului. Crearea unei zone de colaborare și încredere pentru stipularea vînzărilor.

сентябрь 2013 - март 2014
5 месяцев
vinzator consultant
Phones4u, London
Отрасль: Продажи

Întîmpinarea clienților ce intră in magazin, asistență calificată in cautarea produselor dorite. Sfătuirea și ghidare în alegerea produsului reeșind din dorințele și necesitățile clientului. Lucrul în termeni limită și în particularitate cu brănduri.

март 2010 - июнь 2012
2 года и 3 месяца
vinzator consultant
Alina Electronic, Кишинев
Отрасль: Продажи

Vînzarea televizoarelor, home cinema si DVD. Rolul consta in executarea si asigurarea procesului calitativ de vînzare a televizoarelor. Asigurarea controlului calității produsului și accesorilor. Ghidarea procesului post-vînzare.

Учился
Высшее образование
по 2009
universitatea agrara din moldova
Факультет: economie.
Специальность: manager.
Портфолио
Ключевые навыки
Румынский — Родной
Русский — Свободно владею
Английский — Свободно владею

Scrisorile de recomnadare care sunt atasate vor spune mai multe. Priviti poze.

Дополнительная информация
права категории B
Гражданство:
Молдова,
Румыния

Sunt o persoană foarte responsabilă ce tinde spre îndeplenirea sarcinilor în termeni limită. Punctual și fac tot posibil să fiu la timp. Sunt o persoană de echipă și cred că în echipă se realizează mai mult. Îmi place mult sportul. Sunt o persoană ușoară cu bun simț al umorului.





Контактная информация соискателя доступна
только зарегистрированным пользователям.