Резюме № 240138 от 28 апреля 2024

CV: Director Vânzări

Мужчина, 44 года, высшее образование.
З/П договорная
Кишинев
Полный рабочий день
Резюме № 240138 от 28 апреля 2024
Контактная информация соискателя доступна
только зарегистрированным пользователям.
Опыт работы
19 лет и 11 месяцев
сентябрь 2021 - по настоящее время
2 года и 8 месяцев
Director Comercial
Electrocon SRL, Кишинев
Отрасль: Продажи

Gestionarea a doua directii de activitate in cadrul Electrocon SRL, dep. Vinzari, achizitii, logistica, depozit. Am 7 persoane in subordine. Una din directiile gestionate, am creat-o personal de la Zero.
Creșterea vânzărilor, căutarea furnizorilor noi, organizarea de iarmaroc, logistica întreprinderii, contractarea clienților noi, vizitarea expozițiilor anuale de producători in alte tari.

ноябрь 2019 - август 2021
1 год и 9 месяцев
Supervizor
Acvilin Grup SRL, Кишинев
Отрасль: Продажи

Crearea și extinderea echipei pe teritoriul in subordine. Pregătirea și instruirea personalului. Controlul și gestionarea Vânzărilor.

март 2011 - август 2021
10 лет и 5 месяцев
Business Builder
Philip Morris Sales & Marketing SRL, Кишинев
Отрасль: Продажи

Responsabil de activitatea companiei in teritoriu.( Chisinau, Orhei, Telenesti, Rezina, Soldanesti). Gestionarea bugetului, aplicarea programelor orientate spre cresterea vinzarilor si implimentarea lor in GT. Controlul asupra lucrului efectuat de agenti (4 agenti).
Elaborarea proiectului DTE (Digital Trade Engagement) si implimentarea lui in GT. Monitorizarea si ridicarea % de conformitate. Negocierea si incheerea contractelor pe diferite programe orientate spre cresterea vinzarilor. Proiecte si programe de lunga/scurta durata!

август 2006 - март 2011
4 года и 6 месяцев
Conducator retea magazine MIXTE (22 magazine)
Bomi Service SRL Drochia, Дрокия
Отрасль: Продажи

Conducator a retelei de 22 magazine mixte. Elaborarea planurilor de vinzari. Crearea asortimentului optimal de produse la raft. Revizie si control, disciplina si organizare a lucrului cu documentele interne si facturi fiscale, instruirea si repartizarea responsabilitatilor.

март 2002 - июль 2004
2 года и 4 месяца
Casier superior
BC „BANCA SOCIALĂ” S.A. Filiala Drochia, Дрокия
Отрасль: Банки, инвестиции, лизинг

Repartizarea volumului de lucru intre operatori. Instruirea Casierilor-operatori. Crearea cursului valutar. Administrarea filialelor din orasul Drochia.

Учился
Высшее образование
по 2001
ASEM
Факультет: Finante si Asigurari.
Специальность: Economist.
Ключевые навыки
Румынский — Родной
Русский — Свободно владею
Английский — Базовый

Punctual, organizat, disciplinat. Disponibil de a lucra peste orele de program şi a face deplasări de serviciu în alte localităţi. Abilitati de leadership, capacitati decizionale, spirit organizatoric, aptitudini de coordonare. Disciplina in serviciu.

Дополнительная информация
готов к командировкам
права категории ABCD
Гражданство:
Молдова

Casatorit, 2 copii. Iubesc lucru in echipa, comunicabil. Apreciez sinceritatea si profesionalizmul colegilor. Sunt o persoana directa. Imi plac oamenii deschisi. Disciplina si responsabilitate in lucru, transparență.

Контактная информация соискателя доступна
только зарегистрированным пользователям.