Резюме № 420633 от 7 мая 2024

CV: Designer Grafic

Женщина, 20 лет, среднее-специальное образование.
З/П договорная
Кишинев
Сменный график работы
Резюме № 420633 от 7 мая 2024
Контактная информация соискателя доступна
только зарегистрированным пользователям.
Опыт работы
5 месяцев
февраль 2024 - апрель 2024
2 месяца
Tehnician elaborare hărți
Horizontech, Кишинев
Отрасль: Дизайн

Am lucrat în compania Horizontech ca tehnician în elaborare hărți. Capacitățile necesare pentru acest job erau atenția, logica și receptivitatea. Am fost nevoită să mă concediez din cauza că compania nu mai avea sursă financiară.

июнь 2022 - сентябрь 2022
3 месяца
Designer Grafic
Global Store, Кишинев
Отрасль: Дизайн

În compania Global Store am lucrat în funcție de practicant ca designer grafic. Am elaborat banere de reclamă, prezente pe site-ul companiei cât și pe rețelele de socializare. Am lucrat în aplicații precum Adobe Photoshop, Figma, CorelDraw. Am fost nevoită să mă concediez din cauza că nu aveam timp pentru studii.

Училась
Среднее-Специальное образование
Еще учусь
Universitatea Liberă Internaţională din Moldova
Специальность: Tehnologii Informaționale.
по 2024
IP CENTRUL DE EXCELENȚĂ ÎN ECONOMIE ȘI FINANȚE
Специальность: Administrarea aplicațiilor WEB.
Портфолио
Ключевые навыки
Румынский — Родной
Русский — Свободно владею
Английский — Разговорный

Am o experiență solidă în utilizarea aplicației Adobe Photoshop, Figma, CorelDraw, Blender și altele. Cu ajutorul acestor aplicații pot realiza prototipuri interactive și design de interfață, pentru grafică vectorială precisă, pentru animații și modele 3D. Dețin abilitatea de a jongla cu diverse instrumente de design ce îmi permit să abordez o varietate largă de proiecte, fie că este vorba de crearea unui logo simplu sau de dezvoltarea unei machete al unui site. Sunt capabilă să creez imagini și grafică digitală de înaltă calitate, manipulând cu ușurință culori, forme și texturi pentru a transmite mesaje puternice și memorabile.

Дополнительная информация
права категории B
Гражданство:
Молдова,
Румыния

Unul dintre principalele mele hobby-uri este desenul pe material. Mă ocup de acest lucru în jur de 5 ani, de mică începând cu desenul pe hârtie și până acum având comenzi pe diferite tipuri de haine. Este un proces în continuă evoluție, în care îmi pot dezvolta abilitățile și pot explora noi moduri de a exprima ideile și emoțiile mele.

Контактная информация соискателя доступна
только зарегистрированным пользователям.