Резюме № 382295 от 12 декабря 2023

CV: 3D modelator

Женщина, 25 лет, высшее образование.
З/П договорная
Кишинев
Полный рабочий день
Резюме № 382295 от 12 декабря 2023
Контактная информация соискателя доступна
только зарегистрированным пользователям.
Училась
Высшее образование
по 2022
Universitatea Tehnica a Moldovei
Факультет: Inginerie Mecanica, Industriala si Transporturi.
Специальность: Design Industrial.
Портфолио
Ключевые навыки
Румынский — Родной
Русский — Свободно владею
Английский — Разговорный

Am abilitati de lucru cu softuri ca:
-SolidWorks
-3ds Max
-Alias
-Blender
-KeyShot
-CorelDRAW
-Figma

Deasemenea in cadrul studiilor am excelat la discipline ca: ergonomia, studiul materialelor, ingineria mecanica, coloristica si bionica.

Дополнительная информация
готов к командировкам
права категории B
Гражданство:
Молдова,
Румыния

Am finisat studiile superioare în domeniul Design Industrial și de Produs. De-a lungul studiilor mele, am avut ocazia să lucrez la diverse proiecte în domeniul designului de mobilier, unde am avut posibilitatea să explorez și să aplic conceptele de design în crearea de piese unice. De asemenea, am dobândit experiența în utilizarea unor software-uri precum Solidworks, 3ds Max și KeyShot pentru a crea modele și vizualizări realiste ale produselor.

Deși nu am activat în vreo companie, sunt extrem de dornică să învăț și să dezvolte abilitățile necesare pentru a deveni un proiectant și designer talentat. Sunt pregătită să investesc timp și efort pentru a învăța despre materiale, tendințele și tehnologiile folosite în industrie și pentru a-mi dezvolta abilități de proiectare.

Sunt o persoană activă, ador călătoriile și natura. Deasemenea îmi place să citesc și să pictez în timpul liber. Îmi place să învăț mereu și sunt deschis la noi provocări. Sunt în căutarea unui mediu de lucru stimulant, în care să-mi pot dezvolta abilități și să contribui la o misiune comună.

Контактная информация соискателя доступна
только зарегистрированным пользователям.