Vânzător-consultant în or. Cimișlia
ALO

Vânzător-consultant în or. Cimișlia

Compania ALO vă invită să vă alăturați echipei noastre unite și profesionale de vânzători-consultanți! Suntem mândri că magazinele noastre sunt prezente în cele mai aglomerate locuri din oraș și sunt spații moderne și frumoase. Aceasta reprezintă o oportunitate excelentă nu doar de a lucra într-un mediu elegant și confortabil, ci și de a fi mereu în pas cu cele mai avansate tehnologii și produse ale unor mărci precum Apple, Samsung, Xiaomi.

Căutăm persoane energice și sociabile, care sunt pregătite să creeze o atmosferă plăcută pentru clienții noștri și să le ofere o experiență de vizitare a magazinului nostru cu adevărat specială.

Experiența anterioară în calitate de vânzător-consultant reprezintă un mare avantaj.

Vă garantăm că munca dvs. în compania ALO nu va fi doar un simplu loc de muncă, ci o colaborare reciproc avantajoasă.

Iată ce vă putem oferi:

  • Angajare oficială și pachet complet de beneficii sociale, pentru a vă simți protejat și sigur cu privire la viitorul dvs.
  • Salariu competitiv și atractiv, care depășește în mod garantat media pieței pentru aceeași poziție.
  • Formare profesională și dezvoltare, pentru a fi mereu înaintea tuturor și pentru a oferi cele mai bune consultații clienților noștri.
  • Lucrul într-o echipă prietenoasă, unde se prețuiește înțelegerea reciprocă și sprijinul, iar fiecare angajat simte că nu este doar un simplu angajat, ci un membru important și valoros al echipei noastre.
  • Oportunitatea unică de a achiziționa produse la prețul de cost, astfel încât să fiți mereu la curent cu noutățile și să vă bucurați de tehnologiile de vârf.
  • Formarea și stagierea se desfășoară în centrul nostru de instruire din Chișinău, iar cazarea și pauzele pentru cafea în timpul instruirii sunt asigurate de companie. Avem tot ceea ce aveți nevoie pentru a avea un început de succes și pentru a continua să creșteți alături de noi.

Dacă sunteți pregătit să acceptați provocarea, să vă dezvoltați și să faceți parte din proiectul ALO, vă rugăm să trimiteți CV-ul dvs. la adresa hr@alo.md, menționând postul vacant pentru care candidați. De asemenea, puteți să ne contactați la numărul de telefon 078800724 pentru mai multe informații.

Alăturați-vă echipei noastre ALO și deveniți parte dintr-o experiență unică de lucru în domeniul comerțului

E-mail: hr@alo.md
Telefon: 078800724

Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть