Consultant în teren

 În cei 19 ani de JustConsult - Cetățenie română, am reușit să angajăm oameni uimitori și să le oferim o carieră surprinzătoare. Suntem în Moldova cea mai mare echipă de experți în acte românești și fiecare angajat are un rol important în familia noastră. La JustConsult toate pozițiile sunt importante și iată de ce fiecare angajat este important. Oferim fiecărui membru din echipă posibilitatea de a-și descoperi talentul, pentru că viața nu este despre un loc de muncă, este despre un scop.

Consultant în teren

 

Sunt Igor, consultant în teren la JustConsult - Cetățenie română. Sunt de 3 ani în companie. Muncă, perseverență și suportul colegilor - iată care sunt principiile pe care se bazează dezvoltarea mea ca angajat. Spun cu mândrie că suntem cea mai mare echipă de experți în acte românești din Moldova.

De cele mai multe ori, cetățeni nici nu știu exact ceea de ce au nevoie când vor să obțină acte românești. Eu mă implic ca să-i ajut să obțină sigur și legal ceea de ce au nevoie. Zilnic, consult în teren și ofer informații despre perfectarea actelor românești. Le spun oamenilor că, alegând JustConsult vor avea parte de cele mai personalizate servicii. Ofer materiale publicitare și mă asigur că persoana cu care discut primește răspunsuri la toate întrebările.

Sunt bucuros să dau mai departe oportunitatea de a lucra alături de cei mai tari experți în acte românești. Te încurajez să aplici pentru funcția de consultant în teren în #FAMILIAJUSTCONSULT.

Nu e neapărat să ai experiență de muncă anterioară. Eu, de exemplu, am primit o instruire de două săptămâni la început și posibilitatea de a mă dezvolta mai departe. Tot ce se cere de la tine este să vrei să înveți și să fii responsabil.

Suntem o echipă tânără și prietenoasă. Iată câteva dintre avantajele de care vei beneficia în calitate de angajat:
- Oficu modern amplasat în centrul orașului;
- Instruire gratuită;
- Posibilitatea creșterii în carieră;
- Bonusuri pentru rezultate remarcabile;
- Acces la traininguri pe tehnici de vânzări de la cei mai buni experți;
- Concediu de studii plătit;
- Vouchere cadou la diferite evenimente din viața ta personală;
- Team building o dată la trei luni;
- Posibilitatea de a depăși limitele personale și profesionale.

Nu sta mult pe gânduri și aplică acum. Trimite CV-ul tău pe hr@justconsult.md, indică postul la care aplici și colegii mei din resurse umane te vor contacta. Eu te aștept în echipă și să te ajut să începi Cariera ta la JustConsult!
Pentru informații suplimentare sună: 061137060

E-mail:  hr@justconsult.md 
Telefon: 061137060

Другие вакансии этой компании

Похожие вакансии

Прикрепить CV Создать CV
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Войти на сайт


Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Создать CV


Отправить CV

Укажите желаемую вакансию


Закрыть

CV отправлено!

Закрыть
Войти через