Срок размещения вакансии истёк или кандидат был найден.
Tehnolog alimentaţia publică (tehnolog prelucrarea cărnii)
LarSan - Nor SRL
2 января 2012
Кишинев
Efectuaează cercetări şi elaborează procese tehnologice în unităţile de producţie, alimentaţia publică, asigură siguranţa proceselor chimico-tehnologice, exercită controlul privind respectarea tehnologiilor în industria alimentară şi cea uşoară.
• Studiază metode de a îmbunătăţi aspecte ale produselor precum compoziţia chimică, aroma,
culoarea, consistenţa şi valoarea nutritivă;
• Studiază structura şi compoziţia produselor sau schimbările pe care acestea le suportă în timpul
procesării şi al depozitării;
• Dezvoltă noi metode mai bune de conservare, procesare, împachetare, depozitare şi livrare a
produselor, folosind cunoştinţe de chimie, microbiologie şi alte ştiinţe;
• Testează produse noi pentru aromă, consistenţă, culoare, conţinut nutritiv şi conformitate cu
standardele industriei alimentare;
• Verifică ingredientele brute pentru stabilitatea de procesare şi produsele finite pentru calitate,
siguranţă şi valoare nutritivă;
• Se consultă cu inginerii, operatorii, experţii în arome şi specialiştii de ambalare şi marketing
pentru a rezolva problemele din cursul procesării;
• Dezvoltă standarde ale produselor şi specificaţii de producţie, reguli sanitare şi de siguranţă şi
specificaţii de reciclare a deşeurilor;
• Evaluează procesarea produselor şi operaţiunile de înmagazinare şi ajută la dezvoltarea
programelor de asigurare a calităţii pentru astfel de operaţiuni;
• Prezintă produsele clienţilor;
• Verifică spaţiile de procesare a produselor pentru a fi în concordanţă cu regulile guvernamentale
şi standardele de sănătate, siguranţă, calitate şi de reciclare a deşeurilor.
Cerinţe de calificare:
- studii superioare,
- experienţă minim 2 ani,
- persoană comunicabilă, abilă, rezistentă în situaţii de stress, uşor instructabil, lucru în echipă .
• Studiază metode de a îmbunătăţi aspecte ale produselor precum compoziţia chimică, aroma,
culoarea, consistenţa şi valoarea nutritivă;
• Studiază structura şi compoziţia produselor sau schimbările pe care acestea le suportă în timpul
procesării şi al depozitării;
• Dezvoltă noi metode mai bune de conservare, procesare, împachetare, depozitare şi livrare a
produselor, folosind cunoştinţe de chimie, microbiologie şi alte ştiinţe;
• Testează produse noi pentru aromă, consistenţă, culoare, conţinut nutritiv şi conformitate cu
standardele industriei alimentare;
• Verifică ingredientele brute pentru stabilitatea de procesare şi produsele finite pentru calitate,
siguranţă şi valoare nutritivă;
• Se consultă cu inginerii, operatorii, experţii în arome şi specialiştii de ambalare şi marketing
pentru a rezolva problemele din cursul procesării;
• Dezvoltă standarde ale produselor şi specificaţii de producţie, reguli sanitare şi de siguranţă şi
specificaţii de reciclare a deşeurilor;
• Evaluează procesarea produselor şi operaţiunile de înmagazinare şi ajută la dezvoltarea
programelor de asigurare a calităţii pentru astfel de operaţiuni;
• Prezintă produsele clienţilor;
• Verifică spaţiile de procesare a produselor pentru a fi în concordanţă cu regulile guvernamentale
şi standardele de sănătate, siguranţă, calitate şi de reciclare a deşeurilor.
Cerinţe de calificare:
- studii superioare,
- experienţă minim 2 ani,
- persoană comunicabilă, abilă, rezistentă în situaţii de stress, uşor instructabil, lucru în echipă .
Адрес:
Кишинев
Дата актуализации:
2 января 2012
Срок размещения вакансии истёк или кандидат был найден.
Ваше резюме успешно отправлено! 🥳
Зарегистрируйтесь сейчас, чтобы отслеживать статус вашего резюме!
Доставлено
и
Просмотрено