Student la medicina si manager londra cautam Aupair

Город: Кишинев
Образование: Любое
Опыт работы: Любой
Зарплата: Не указана
График: Полный рабочий день
Buna,

Numele meu e Cristina si am un copil de 3.5 ani pe nume Eduard. Pe sotul meu il cheama Ian.

Am nevoie de cineva care sa aiba grija de Eduard in fiecare zi de luni pana vineri de la 7:30/8-9 AM si dupa de la 3-6/7PM in functie de programul meu. Martea ai incepe mai devreme dupa-masa, de la 12 PM pentru ca as vrea sa il duc pe eduard la gimnastica ( incepe de la 12 grimnastica ) in restul saptamanii eduard e la gradinita de la 9-3 PM.

Ne dorim pe cineva care sa conduca si sa si ii placa sa conduca, sa fie energetica si sa nu ii placa sa stea toata ziua in casa. Eu vreau ca eduard sa se duca la inot, in parc, sa se joace cu alti copii.

In acelasi timp as avea nevoie sa ma ajuti in casa, sa faci curatenie intr-o dimineata in toata casa si sa calci cam 5 camasi saptamanal ( dureaza cam o ora)

ce oferim noi?

Un salariu de 500 lire lunar si toate celalalte cheltuilei incluse ( noi facem saptamanal cumparaturile online si iti poti alege ce vrei tu)

Detalii despre noi? Eu sunt studenta la medicina si am nevoie de cineva harnic care sa isi doreasca as fie in casa noastra si sa ma ajute. Eu am un volum de invatat extraordinar de mare si mai tot timpul ma vei gasi la birou printre carti. Ian, sotul meu 2-3 nopti pe saptamana va fi plecat la Londra unde si lucreaza.

Daca ai intrebari, contacteaza-ma pe email: cristina.dinescu@yahoo.com sau pe whatsapp: 00447453 287 287 sau skype: cristina.dinescu

Multumesc,

Cristina
Телефон:
+447453287287
Контактное лицо:
Cristina
E-mail:
Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть