Sef ferma

ECOSTRATOS SRL
Город: Кишинев
Образование: Университет, институт
Опыт работы: От 3 лет
Зарплата: От 1000 До 1200 EUR
График: Полный рабочий день
Место работы: Удаленно
Готовы трудоустроить беженцев
Candidatul Ideal
Ai o pregătire solida in domeniul horticulturii, agriculturii sau domenii conexe?
Vrei sa știi ce vei face intr-o săptămână, lună, an? Organizează activitatea ta, a echipei în mod eficient.
Fii proactiv nu reactiv!
Dacă apare o problemă tehnică caută soluții nu scuze! Resursele materiale le asigurăm noi. Cele tehnice și creative îți aparțin dar totuși nu vei rămâne singur deoarece restul echipei cu experiență de 15-20 ani te susțin.
Te-ai săturat de drumuri nesfârșite prin țară, la clienți, șantiere dispersate la sute de kilometrii distanță de și ai dori să lucrezi pe o singură locație? Vino la noi!
Vrei sa-ți schimbi orașul in care trăiești? Hai la Arad, te ajutăm și cu relocarea!
Descrierea jobului
Căutăm Șef Fermă care să dezvolte echipa și să coordoneze lucrările de producție necesare pentru cultivarea, întreținerea și recoltarea producției de rulouri de Sedum și alte plante/culturi acoperitoare de sol.
Vei contribui la înverzirea zonelor metropolitane ale țării și la implementarea unor soluții sustenabile de reducere a insulelor de cladura urbană, îmbunătățind astfel sănătatea și calitatea vieții semenilor noștri.
Producem în ferma din Arad rulouri premium de Sedum, utilizate la construcția acoperișurilor verzi. Inovăm și investim constant în tehnologii moderne și punem accent pe ecologie, calitate și integritate.


În rolul de Șef fermă vei fi vei avea un set de responsabilități pe care trebuie șă le îndeplinești:
Administrezi, planifici și implementezi procesele de muncă în cultivarea plantelor; Dezvolți tehnici pentru creșterea productivității; Organizezi procesul de recoltare, paletizare și ambalare a produselor firmei; Înregistrezi documentele operative; Organizezi activitatea persoanelor din subordine.

În acțiunile pe care le întreprindem pentru atingerea obiectivelor și îndeplinirea responsabilităților, ne vom ghida după valorile Ecostratos, asigurându-ne astfel că acestea sunt reflectate în modul în care facem business:
Nu suntem dispuși să livrăm produse și servicii sub standardele de calitate impuse, chiar dacă suntem nevoiți să amânăm sau anulăm o comandă/proiect.
Nu suntem dispuși să mințim un client, chiar dacă suntem nevoiți să îl pierdem.
Nu suntem dispuși să facem compromisuri la experiența clienților, chiar dacă suntem nevoiți să investim constant în fiecare punct de interacțiune cu aceștia.
Sprijinim dezvoltarea personală a angajaților prin stabilirea de obiective de creștere măsurabile.
Dacă socotești că ești omul potrivit care ne poate ajuta să producem și să livrăm rulouri premium de Sedum, aplică și în maximum 48 de ore vei primi răspuns dacă te califici pentru un prim interviu scurt, de 10 minute, eliminatoriu. Ne-am bucura să fii selectat în faza finală de selecție în care vom aprofunda rolurile de acoperit și pachetul salarial.
Oportunitate exceptională de a face parte dintr-o echipa care ținteste piața Europei centrale și de Est cu bonusurile aferente performanței obținute. Faptul ca nu ne adresăm unei piețe locale ne face mai stabili și posibilitățile de câștig vor depinde numai de priceperea și efortul depus de noul nostru coleg.
Телефон:
+0040732046829
Контактное лицо:
Ivancenco Carolina
E-mail:
Сайт:
oxygazon.ro
Прикрепить CV Создать CV
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Войти на сайт


Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Создать CV


Отправить CV

Укажите желаемую вакансию


Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть