Posturi de stagiu/internship cu normă întreagă

Conglomeratul multinațional Philips
Город: Каушаны
Образование: 12 классов
Опыт работы: От 2 лет
Зарплата: 1800 EUR
График: Неполный рабочий день
Место работы: Дом/Офис
Philips este o corporație multinațională de tehnologie a sănătății, care îmbunătățește sănătatea și bunăstarea oamenilor prin inovații semnificative.

Philips este bine cunoscut în sistemele medicale pentru diagnosticare și terapie, tehnologii de iluminat, aparate de ras și electronice de larg consum etc.

Sunteți un student actual în căutarea unei oportunități de a afla cum arată lumea reală a muncii? Sunteți interesat să obțineți o viziune din culise a vieții la o companie de tehnologie a sănătății? Ne-am bucura să vă arătăm.

Ne dorim să întâlnim studenți care doresc să facă o diferență în lume și să ne ajute să îmbunătățim viața oamenilor. Experimentați cum este să fiți la vârful inovației HealthTech și vedeți cum arată cu adevărat viitorul asistenței medicale.

Oferim stagii practice, practice în cercetare, inginerie, afaceri, finanțe și managementul lanțului de aprovizionare, pe tot parcursul anului. Lucrați alături și învățați de la cei mai buni din domeniul lor într-o gamă largă de proiecte și grupuri de afaceri care se potrivesc intereselor dvs. de carieră. Și, deși sunteți binevenit să vă scrieți teza pe Philips, aceasta nu este o condiție prealabilă. Trebuie doar să fii înscris în prezent la universitate. Philips oferă oportunitatea perfectă de a învăța, de a crește și de a face diferența în viitor – atât al tău, cât și al lumii.


La ce te poti astepta
Dezvoltarea personală este ceva pe care îl luăm foarte în serios la Philips. Când veniți la bord ca stagiar, vi se vor da multe responsabilități - și sprijinul nostru pentru a învăța cum să le gestionați. Echipa ta va dori să știe ce gândești, iar ideile tale vor fi ascultate, așa cum vocea fiecărui angajat este auzită în mod egal.

De asemenea, am muncit din greu pentru a ne asigura că cei mai noi coechipieri ai noștri știu că nu sunt singuri. Veți putea să găsiți și să vă conectați cu ușurință cu alți stagiari, atât online, cât și offline, prin intermediul comunității digitale și prin multe activități de socializare, de rețele și de team-building.

Dezvoltarea personală este ceva pe care îl luăm foarte în serios la Philips. Când vii la bord ca stagiar. Veți fi de așteptat să vă asumați anumite părți ale dezvoltării dvs., cum ar fi găsirea unui mentor, colaborarea cu comunitățile și căutarea oportunităților de dezvoltare profesională pentru a discuta cu managerul dvs.

Echipa ta va dori să știe ce gândești, iar ideile tale vor fi ascultate, așa cum vocea fiecărui angajat este auzită în mod egal. Cât de mult vorbești și cât de repede crești depinde de tine.

La Philps, luăm viitorul în serios. Al tău, al nostru și al lumii. Căutăm absolvenți care doresc să facă diferența și să ne ajute să ne atingem obiectivul de a îmbunătăți viața a miliarde de oameni din întreaga lume.

Stagiile noastre sunt concepute pentru a vă oferi experiență reală, practică, la vârful HealthTech. Pe durata stagiilor noastre de doi până la trei ani, vi se va permite să alegeți misiuni care se potrivesc cu interesele dvs. de carieră în orice, de la marketing la inginerie, de la mecanică sau industrială, la complexitatea managementului lanțului de aprovizionare.

De asemenea, vei învăța multe din împărtășirea experiențelor tale cu alți cursanți Philips și de la mentori experimentați. Veți crea fundația unei rețele de afaceri de sprijin, care vă va aduce beneficii carierei la nivel global. După doi până la trei ani de învățare accelerată și experiență practică, vei fi ferm pe scaunul de conducere atunci când vine vorba de a-ți îndrepta cariera în direcția pe care o vrei la Philips.

Avem programe de stagii în principalele centre din EMEA, cum ar fi Țările de Jos și Germania. De asemenea, angajăm stagiari pe alte piețe, cum ar fi Marea Britanie, Polonia și Franța.

Angajăm stagiari/stagiari în:

Inginerie
Cercetare
Marketing
Finanţa
Managementul lanțului de aprovizionare
Strategie
Medical/Laborator
Asistență medicală
Și alte funcții în EMEA etc.

Oferim salarii/Stipendii rezonabile pentru stagiari.

Candidații/Studenții interesați trebuie să-și trimită CV-ul la: info@philipsuk.com

Conglomeratul multinațional Philips.
Телефон:
06928478384
Контактное лицо:
elena
Прикрепить CV Создать CV
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Войти на сайт


Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Создать CV


Отправить CV

Укажите желаемую вакансию


Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть