Muncitor

Firma Nr.1
Город: Чимишлия
Образование: Любое
Опыт работы: До 2 лет
Зарплата: Не указана
График: Полный рабочий день
Descriere:
Munca se desfasoara la fabricile de carne (porcine,pasari, peste). Activitatea se desfasoara urmind instructiunile primite de la superiori, respectind standartul de calitate impus si modalitatea de lucru. Este o munca SOLICITATA DIN PUNCT DE VEDERE FIZIC.

Cerinte de limba:Romana ,rusa.
Cerinte la locul de munca:Trebuie sa te afli intr-o forma fizica buna, sa fii o persoana sanatoasa, sa ai dorinta de munca si o buna atitudine fata de responsabilitatile zilnice pe care le primesti. Orice intarziere sau absenta de la locul de munca trebuie sa fie anuntata si justificata.

Program de lucru::8 -12 ore / zi, 6 zile / saptamana

Durata contractului de angajare:Durata contractului este de minim 6 luni, fiecare contract poate fi extins pana la 12 luni pe an. Daca angajatorul este satisfacut de munca angajatului, angajatorul va propune angajatului sa ii extinda durata contractului si viza de munca pentru o perioada aditionala de timp.

Transport asigurat:Da

Cazare asigurată:Cazarea este oferita gratuit de catre angajator;

Masa asigurata:Masa este asigurata partial de catre angajator:

Salariu oferit:Salariul este de 6zl /ora minim 1500zl -2500zl / luna aproximativ 500- 800 $ .Salariul lunar poate fi mai mare daca angajatul lucreaza ore suplimentare sau in ziua libera.

Alte bonusuri oferite angajatului:- Contract legal de munca; - Asigurari sociale platite; - Se poate castiga mult mai mult, in cazul in care doriti sa lucrati si in ziua libera mai mult de 8 ore / zi; - angajatorul asigura candidatilor cazarea; - ore suplimentare platite, in caz ca doriti sa faceti ore suplimentare;
Телефон:
067432237
Контактное лицо:
Victoria
E-mail:
Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть