Срок размещения вакансии истёк или кандидат был найден.
Manager de restaurant
Park Plaza Hotel
20 июля 2016
Дондюшаны
Un manager de restaurant cu Park Plaza Hotel este responsabil pentru gestionarea restaurant pentru a oferi tuturor oaspetilor o experienta culinara in timp ce formarea personalului și care lucrează în cadrul orientărilor prevăzute în buget.
Cum va fi ca să lucreze pentru acest brand Park Plaza?
La Park Plaza Hotel de lux inteligent este la baza a tot ceea ce facem. La fiecare locație, care acoperă cinci continente diferite, inclusiv unele dintre cele mai mari orașe poarta de acces din lume și cele mai căutate destinații, lux începe cu individul. Noi oferim clienților noștri-o de-un fel de experiențe cu un cadru sofisticat, inspirat pe plan local. Serviciu care e murele decat cel personal, este intuitiv. Și conexiuni la oameni și locuri din colț, și până la jumătate din întreaga lume.
Ce voi face?
Ca un restaurant manager, sunteți responsabil pentru gestionarea operațiunilor de restaurant pentru a oferi o experiență excelentă pentru invitați și membru. De asemenea, un manager de restaurant ar fi necesare pentru a gestiona, de tren, și de a dezvolta membrii echipei și lucrează în toate liniile directoare în buget. Mai exact, va fi responsabil pentru îndeplinirea următoarelor sarcini la cele mai înalte standarde:
Gestionați operațiunile de restaurant.
Menține niveluri excepționale de client service.
Recrut, gestiona, de tren și de a dezvolta echipa Restaurant.
Gestionați interogări oaspeți într-un mod eficient și în timp util.
Lucreze, în cadrul orientărilor prevăzute în buget în raport cu produsele alimentare și de salarizare.
Generarea de vânzări pentru a maximiza veniturile bugetate.
Să dezvolte meniuri cu alți membri ai F & B echipă.
Vinovată pentru stocul lunar ia.
Incentivise membrii echipei pentru a maximiza vânzările și veniturile.
țintele septembrie departamentale și obiective, programe de lucru, bugetele și politicile și procedurile.
Să evalueze nivelul de satisfacția clienților, cu accent pe îmbunătățirea continuă.
Să asigure întâlniri de comunicare sunt conduse și minute după întâlnire a generat.
Să fie conștienți de mediu.
Un manager de restaurant care servește Park Plaza Hotels si vacante sunt întotdeauna de lucru pe Behalf ale clienților noștri și lucrând cu alți membri ai echipei. Pentru a umple cu succes acest rol, ar trebui să mențină atitudine, Comportamentelor, abilități și valori care urmează:
Gestionare și / sau experiență de supraveghere F & B
În măsură să îndeplinească obiectivele financiare
Abilitatea de a respecta toate standardele de marca F & B
Abilitatea de a lucra sub presiune
standarde excelente grooming
Dorința de a dezvolta membrii echipei si auto
Flexibilitate pentru a răspunde rezervat unei game de situații diferite de lucru
Studii în zona relevantă
Pasiunea pentru furnizarea de niveluri excepționale de servicii clienților
Persoanele interesate vor transmite CV-ul / prin e-mail RESUME
Cum va fi ca să lucreze pentru acest brand Park Plaza?
La Park Plaza Hotel de lux inteligent este la baza a tot ceea ce facem. La fiecare locație, care acoperă cinci continente diferite, inclusiv unele dintre cele mai mari orașe poarta de acces din lume și cele mai căutate destinații, lux începe cu individul. Noi oferim clienților noștri-o de-un fel de experiențe cu un cadru sofisticat, inspirat pe plan local. Serviciu care e murele decat cel personal, este intuitiv. Și conexiuni la oameni și locuri din colț, și până la jumătate din întreaga lume.
Ce voi face?
Ca un restaurant manager, sunteți responsabil pentru gestionarea operațiunilor de restaurant pentru a oferi o experiență excelentă pentru invitați și membru. De asemenea, un manager de restaurant ar fi necesare pentru a gestiona, de tren, și de a dezvolta membrii echipei și lucrează în toate liniile directoare în buget. Mai exact, va fi responsabil pentru îndeplinirea următoarelor sarcini la cele mai înalte standarde:
Gestionați operațiunile de restaurant.
Menține niveluri excepționale de client service.
Recrut, gestiona, de tren și de a dezvolta echipa Restaurant.
Gestionați interogări oaspeți într-un mod eficient și în timp util.
Lucreze, în cadrul orientărilor prevăzute în buget în raport cu produsele alimentare și de salarizare.
Generarea de vânzări pentru a maximiza veniturile bugetate.
Să dezvolte meniuri cu alți membri ai F & B echipă.
Vinovată pentru stocul lunar ia.
Incentivise membrii echipei pentru a maximiza vânzările și veniturile.
țintele septembrie departamentale și obiective, programe de lucru, bugetele și politicile și procedurile.
Să evalueze nivelul de satisfacția clienților, cu accent pe îmbunătățirea continuă.
Să asigure întâlniri de comunicare sunt conduse și minute după întâlnire a generat.
Să fie conștienți de mediu.
Un manager de restaurant care servește Park Plaza Hotels si vacante sunt întotdeauna de lucru pe Behalf ale clienților noștri și lucrând cu alți membri ai echipei. Pentru a umple cu succes acest rol, ar trebui să mențină atitudine, Comportamentelor, abilități și valori care urmează:
Gestionare și / sau experiență de supraveghere F & B
În măsură să îndeplinească obiectivele financiare
Abilitatea de a respecta toate standardele de marca F & B
Abilitatea de a lucra sub presiune
standarde excelente grooming
Dorința de a dezvolta membrii echipei si auto
Flexibilitate pentru a răspunde rezervat unei game de situații diferite de lucru
Studii în zona relevantă
Pasiunea pentru furnizarea de niveluri excepționale de servicii clienților
Persoanele interesate vor transmite CV-ul / prin e-mail RESUME
Адрес:
Дондюшаны
Дата актуализации:
20 июля 2016
Срок размещения вакансии истёк или кандидат был найден.
Ваше резюме успешно отправлено! 🥳
Зарегистрируйтесь сейчас, чтобы отслеживать статус вашего резюме!
Доставлено
и
Просмотрено