Срок размещения вакансии истёк или кандидат был найден.
Bucatari
Diamant de Lux
18 января 2016
Яловены
- sa gateasca gustos
- sa aiba cel putin doi ani de experienta ca bucatar
- să fie absolvent al unui curs de specializare
- sa fie capabil sa dezvolte un meniu
- sa fie capabil sa faca fise tehnice a un preparate noi
- sa poata coordona bucataria si sa cunoasca toate detaliile acesteia de la dotari pana la personal
- sa mentina costurile cu materia prima la un nivel optim
- sa mentina costurile cu salariatii
- sa poata gestiona stocul si comenzile pentru necesar
- să dezvolte şi să integreze un meniu nou de sezon
- să aibă capacitatea de a forma noi bucatari
- să fie stie colabora in echipa
-să urmareasca respectarea gramajelor si a retetarului
- sa fie capabil sa propuna meniuri pentru evenimente (nunti, banchete etc) si necesarul pentru aprovizionarea lor
- să urmărească si sa respecte normelor igienico-sanitare, a normelor de protecţia muncii;
- sa poata estima timpul cat mai exact al fiecarui preparat din meniu
- sa fie o persoana pozitiva, ponderata, cu atentie distributiva si la detaliu
- sa mentina bucataria curata si organizata
- sa cunoasca si sa respecte normele de alimentatie publica ce se impun in bucatarie
Cine a reusit sa bifeze toate acestea, jos palaria!
Va asteptam cu bratele deschise
- sa aiba cel putin doi ani de experienta ca bucatar
- să fie absolvent al unui curs de specializare
- sa fie capabil sa dezvolte un meniu
- sa fie capabil sa faca fise tehnice a un preparate noi
- sa poata coordona bucataria si sa cunoasca toate detaliile acesteia de la dotari pana la personal
- sa mentina costurile cu materia prima la un nivel optim
- sa mentina costurile cu salariatii
- sa poata gestiona stocul si comenzile pentru necesar
- să dezvolte şi să integreze un meniu nou de sezon
- să aibă capacitatea de a forma noi bucatari
- să fie stie colabora in echipa
-să urmareasca respectarea gramajelor si a retetarului
- sa fie capabil sa propuna meniuri pentru evenimente (nunti, banchete etc) si necesarul pentru aprovizionarea lor
- să urmărească si sa respecte normelor igienico-sanitare, a normelor de protecţia muncii;
- sa poata estima timpul cat mai exact al fiecarui preparat din meniu
- sa fie o persoana pozitiva, ponderata, cu atentie distributiva si la detaliu
- sa mentina bucataria curata si organizata
- sa cunoasca si sa respecte normele de alimentatie publica ce se impun in bucatarie
Cine a reusit sa bifeze toate acestea, jos palaria!
Va asteptam cu bratele deschise
Адрес:
Яловены
Дата актуализации:
18 января 2016
Срок размещения вакансии истёк или кандидат был найден.
Ваше резюме успешно отправлено! 🥳
Зарегистрируйтесь сейчас, чтобы отслеживать статус вашего резюме!
Доставлено
и
Просмотрено