Срок размещения вакансии истёк или кандидат был найден.
Bucatar
20 марта 2017
Бельцы
Obligatiile candidatului:
preia alimentele şi ingredientele necesare pentru preparatele culinare;
verifică termenele de garanţie şi calitatea produselor;
stabileste meniurile;
cântăreşte alimentele necesare pentru preparatele culinare din meniu;
prepară alimente cu ajutorul sobei si cuptoarelor;
respectă prevederile legale în domeniul securităţii muncii şi a situaţiilor de urgenţă.
Specificatiile postului:
-experienta de minim 2 ani ca bucatar ;
- prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine;
-atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu colegii;
-disponibilitate pentru compromisul constructiv.
Instrumente-echipamente folositoare
Cel mai des folosite sunt: aragaz, grill, cuptor, inclusiv echipament de coacere cu program, cantare, vase de masurat cantitatile, cutite, linguri pentru gatit, spumiere, oale, masini de framantat aluatul, teluri etc.
Cerinte:
-experienta relevanta in domeniu;
-creativitate in gastronomie;
-persoana dinamica, abila, sociabila;
-fire comunicativa, amabila si energica;
-persoana care inspira incredere.
Pregatire profesionala: studii medii sau scoala profesionala de specialitate
Persoanele interesate pot expedia CV-ul la adresa de e-mail: dianavoicu.catex@gmail.com
sau ma pot contacta la numarul de telefon: +37368542563
preia alimentele şi ingredientele necesare pentru preparatele culinare;
verifică termenele de garanţie şi calitatea produselor;
stabileste meniurile;
cântăreşte alimentele necesare pentru preparatele culinare din meniu;
prepară alimente cu ajutorul sobei si cuptoarelor;
respectă prevederile legale în domeniul securităţii muncii şi a situaţiilor de urgenţă.
Specificatiile postului:
-experienta de minim 2 ani ca bucatar ;
- prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine;
-atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu colegii;
-disponibilitate pentru compromisul constructiv.
Instrumente-echipamente folositoare
Cel mai des folosite sunt: aragaz, grill, cuptor, inclusiv echipament de coacere cu program, cantare, vase de masurat cantitatile, cutite, linguri pentru gatit, spumiere, oale, masini de framantat aluatul, teluri etc.
Cerinte:
-experienta relevanta in domeniu;
-creativitate in gastronomie;
-persoana dinamica, abila, sociabila;
-fire comunicativa, amabila si energica;
-persoana care inspira incredere.
Pregatire profesionala: studii medii sau scoala profesionala de specialitate
Persoanele interesate pot expedia CV-ul la adresa de e-mail: dianavoicu.catex@gmail.com
sau ma pot contacta la numarul de telefon: +37368542563
Адрес:
Бельцы
Дата актуализации:
20 марта 2017
Срок размещения вакансии истёк или кандидат был найден.
Ваше резюме успешно отправлено! 🥳
Зарегистрируйтесь сейчас, чтобы отслеживать статус вашего резюме!
Доставлено
и
Просмотрено