Ajutor contabil-operator (5000+)

Retea de magazine
Город: Кишинев
Образование: Любое
Опыт работы: До 2 лет
Зарплата: Не указана
График: Полный рабочий день
În legătură cu extinderea companiei, anunțăm postul vacant.


Ajutor Contabil-Operator (5000+)

Cerinte:
Cunostinte operare PC nivel utilizator avansat.
Comunicare in limbile romana si rusa nivel avansat.
Persoana punctuala, organizata, disciplinata.
Urmatoarele calitati nu sint obligatorii dar favorizeaza candidatul: studii sau experienta in contabilitate, operarea programului 1C, cunoasterea limbii engleze, experienţă de muncă în secretariat.

Obligatiuni:
Operarea echipamentelor de birou telefon, computer, fax, scaner, printer.
Redactarea si arhivarea rapoartelor, blanchetelor, formelor, altor documente, in diferite programe cu instruire prealabila.
Receptionarea si efectueaza apeluri telefonice, indeplinirea rapoartelor.
Comunicarea cu angajatii si contragentii companiei.

Conditii de munca:
Program full-time, 8 ore pe zi, luni-vineri. Salariu 5000 + bonusuri in functie de performanta. Angajare oficiala cu carnet de munca. Oficiul in sector Centru. Conexiunea la internet este limitata doar pentru obligatiuni de serviciu.

Expediati CV-ul la e-mail: hr.centru@gmail.com

Descrierea companiei.
Suntem o companie care activează pe piaţa din Moldova din anul 2007, având ca principal obiect de activitate importul si comercializarea de citeva grupe specifice de produse din Uniunea Europeana. Sintem cel mai important jucător de pe această piaţă. În acest moment, avem un lanț de magazine, în cele mai importante regiuni comerciale ale capitalei.
Povestea noastră este o poveste de succes pentru că, de-a lungul activității, am reușit să lansăm numeroase tendințe în piață și să ne menținem ca un brand care generează încredere consumatorilor. Magazinele noastre oferă o experiență de shopping unică, datorată varietății de produse disponibile la raft, dar şi serviciilor pre- și post-vânzare. Oferim clienților noștri servicii de înaltă calitate, punând la dispoziția acestora asistență specializată de vânzări, carduri de fidelitate, precum și serviciii de tipul livrare gratuită la domiciliu, servicii de instalare, mentenanță și service.
Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть