VDU Workforce Group

О компании

Suntem VDU, o companie din Olanda, și de două decenii suntem profesioniștii care recrutează personal specializat și muncitori calificați pentru cinci sectoare: fructe și legume, flori și plante, fabrici de brutărie, companii de logistică și producție.

VDU este o agenție dedicată serviciilor de recrutare, dar și mai important – dedicată angajaților. Îi tratăm pe angajații noștri, așa precum am dori să fim și noi tratați. Începând cu cazarea pe care o oferim în orașele Maasdriel și Tiel, mașini personale pentru muncitori, asigurarea medicală, precum și ajutor în tot ce privește acomodarea la noile condiții de muncă și de trai, la cultura locală sau alte necesități cotidiene. Fiind o agenție specializată în munca flexibilă sau temporară, avem totuși peste 100 de oameni care sunt cu noi de ani și ani de zile.

Credem în importanța condițiilor bune de muncă, precum și în condiții de trai plăcute pentru angajații noștri. Noi avem grijă de ei, iar ei ne răsplătesc cu o etică superioară de muncă, respect față de colegi, de clienți, motivație și profesionalism la cel mai înalt nivel.

De asemenea, suntem certificați și respectăm toate cerințele de calitate și siguranță la locul de muncă:

- Suntem membri ai NBBU - Asociația Olandeză pentru Mediere și Agenții de Angajări Temporare;
- Ca membru al NBBU, VDU trebuie să se conformeze unor reguli stricte cu privire la salarizare, contribuții, siguranța și condițiile de muncă;
- Suntem înregistrați și certificați de către Stichting FlexKeur;
- Suntem de asemenea certificați în concordanță cu NEN-4400-1 (standardul specific pentru agențiile de angajare temporară).

вакансии

Поиск по компаниям

Прикрепить файл с CV Моё CV с сайта Rabota.md
Прикрепить файл с CV

Укажите ваше Имя и ФамилиюСоздайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Войти на сайт


Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Создать CV


Отправить CV

Укажите желаемую вакансию


Закрыть

CV отправлено!

Закрыть