О компании

Motto: ”Construim ca să dureze”
Anul fondării: 2009

Compania de construcții Valdcongrup S.R.L. își desfășoară activitatea din 2009, și este un lider pe piața investițională în construcții edilitare din Republica Moldova.

Genul de activitate al companiei Valdcongrup S.R.L este dezvoltare continue, efectuarea lucrărilor de construcții și rețelelor edilitare în calitate de executor sau beneficiar la obiectele cu destinație socială și culturală în Republica Moldova.

Compania Valcongrup și-a dobândit un renume timp de 11 ani, prin calitatea lucrărilor executate și seriozitatea prin care a abordat fiecare angajament. În perioada de la înființare și până în prezent, compania a obținut o dezvoltare durabilă. Odată cu realizarea unui nou proiect, compania confirmă titlul unui partener de încredere.

Compania are ca obiect principal de activitate, construcții de clădiri și instalații tehnico-edilitare ca instalații și rețele de apă și canalizare cât și instalații și rețele de încălzire. Portofoliul Valdcongrup S.R.L. cuprinde zeci de rețele edilitare de apeduct și canalizare realizate, obiecte social-culturale și obiecte cu destinație secială.

Compania dispune de o logistică bine structurată ce permite organizrea lucrărilor de construcție în toate regiunile din Republica Moldova, respectând calitatea și termenele de execuție prestabilite.

Web: http://valdcongrup.md/ 
Email: valdcongrup@gmail.com 
Tel: 0 22 428393; 0 78 664664
Adresa: str. Uzinelor 171/2,Chișinău, Republica Moldova

Отрасль
— //—
вакансии

Нет открытых вакансий

Поиск по компаниям

Прикрепить CV Создать CV
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Войти на сайт


Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Создать CV


Отправить CV

Укажите желаемую вакансию


Закрыть

CV отправлено!

Закрыть