О компании

TOTIS Pharma este un distribuitor internațional exclusivist de medicamente premium segment pe piața medicinei estetice pentru plasticitate contour, biorevitalizare / bioreparație, mesoterapie, exfolieri, cosmetice, cosmetice profesionale, precum și produse pentru îngrijirea pielii profesionale și cosmetice hardware.

Cele 7 filiale din Europa permit TOTIS să furnizeze piețelor internaționale de cosmetologie produse certificate și să desfășoare activități educaționale pentru a crește calificările și profesionalismul specialiștilor în domeniul medicinei estetice.

Misiunea companiei este de a ajuta cosmeticienii să devină experți în domeniul lor, oferindu-le cele mai bune produse de calitate și instruire de la specialiști de top din întreaga lume.

Munca în echipă şi spiritul de echipă sunt cheia succesului nostru. Suntem convinși că oamenii rămân cea mai valoroasă resursă în afaceri în zilele noastre, iar motivarea corectă a angajaților produce rezultatele corecte.

TOTIS Pharma are o motivație dinamică a managementului care se dezvoltă, determinând dezvoltarea și creșterea companiei.

Главный офис
Strada Vasile Alecsandri 32, oficiul 4, Chișinău, Moldova
Отрасль
  • Медицина, фармацевтика, ветеринария
Количество сотрудников
101-500
Преимущества
Тимбилдинги
Мобильная связь
Ноутбук
Чай, кофе, вода
Профессиональный рост
Тренинги, курсы
Скидки на продукцию/услуги компании
Видео
Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть