О компании

Compania M.C.F.- Engros S.R.L construiește împreună cu clienții săi timp de 25 de ani. De la fondare până în prezent compania activează pe piața al RM în domeniul comerțului și importului unei sfere largi de materiale de construcții și finisare. Zilnic satisfacem cerințele clienților noștri propunându-le soluții optime pentru construcția și reparația locuințelor și altor imobile.

Majoritatea companiilor de construcții autohtone mari aleg M.C.F.- Engros S.R.L, pentru: livrare rapidă a mărfurilor, corectitudine în relații, loialitate și interes față de necesitățile clienților.
Pe lângă partenerii noștri de bază, M.C.F.-Engros vine și în ajutorul tuturor clienților, propunându-le prin intermediul magazinelor specializate un sortiment larg de produse pentru reparații și amenajare a imobilelor.

Poziționarea în centru capitalei, profesionalismul salariaților noștri, sunt doar unele din principalele criterii care demonstrează stabilitatea noastră ca și angajator. Cu M.C.F.-Engros, construiești nu doar imobile, ci și cariere de succes.

Te așteptăm cu drag în echipa M.C.F.- Engros S.R.L!!!

Отрасль
— //—
вакансии
21 Июня 2024, Кишинев
Отправить CV
21 Июня 2024, Кишинев
Отправить CV
21 Июня 2024, Кишинев
Отправить CV
21 Июня 2024, Кишинев
Отправить CV

Поиск по компаниям

Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть