О компании

Firma de producere «Laox Prim” Srl - și -a început activitatea pe 29 septembrie 2003 ca o mică companie de producere cu 5 persoane in lista de state. Totul a început cu producția de margarină și spread intr-o incapere de 250 m2. În toți acești ani, compania s - a dezvoltat dinamic, iar astăzi capacitățile de producere sunt concentrate în spatii de peste 1.500 m2, iar numărul de angajați este de 35 de persoane. Produsele finite sunt depozitate în depozite modernizate care ocupă mai mult de 1000 m2.

Extinderea sortimentului de produse: 100+ poziții

SRL „Laox Prim” intra in anul 2023 ca producător autohton cu un vector de dezvoltare bine determinat. Cu un sortiment de produse de peste o sută de denumiri. În afara de spread și margarină, fabricate dupa rețete proprii, in portofoliul de produse a companiei se regăsește muștarul, hrean cu sfeclă roșie, pastă de tomate naturală, brânza topită, oțet și autenticul borș acru cu leuștean și mărar. Suntem unicii producători de muștar american și francez.

Spread-ul și margarina sunt fabricate sub mărcile comerciale „Traditii populare”, „Pentru Toata Familia”, „Krestianskii Dar”, maioneză și ketchupul „Buonissimo”, pastă de tomate și ketchup „Tomatoff”, produsele de cofetărie și băuturile slabalcoolice – poartă numele „Les Emotions” și „TipTop”. O direcție separată numită „Private Label” - este un alt atu de colaborare cu noi. Sortimentul companiei conține 10 categorii de produse (mai mult de 100 de articole) care sunt produse într -un ciclu închis și fiecare dintre aceste categorii poate fi produsă sub marcă proprie.

Ingrediente de înaltă calitate și parteneriat responsabil:

Garanția de calitate – este bazată pe materia primă utilizată. Materia primă pentru spread-uri și margarina se aduce din Suedia și Polonia, Serbia și Italia. Sfecla roșie și hreanul – sunt cultivate pe meleagurile moldovenești pe sol ecologic, fără utilizarea de
pesticide și substanțe chimice. Unitățile de producere sunt echipate cu utilaje italiene, germane și austriece, utilaje
de înaltă performanță, unde implicarea factorului uman este minimizat.

SRL „Laox Prim” lucrează în principal cu segmentul B2B din Moldova, România și SUA. Printre partenerii noștri, se numără așa companii de succes precum Slavena Lux,Moldretail-Grup, Imcomvil, Vistarcom. Companiile cointeresate in dezvoltarea afacerilor impreună cu noi, ne pot contacta, pentru a discuta condițiile de colaborare precum și pentru a dezvolta noi direcții și produse noi.

Hai și tu in echipa noastră!

Отрасль
— //—
вакансии

Нет открытых вакансий

Поиск по компаниям

Прикрепить CV Создать CV
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Войти на сайт


Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Создать CV


Отправить CV

Укажите желаемую вакансию


Закрыть

CV отправлено!

Закрыть