Moldtelecom Partener

3 вакансий открыто
О компании

Moldtelecom Partener este compania ideală pentru consumatorii care caută/ doresc cele mai bune oferte la cele mai cool produse și gadget-uri, de la cele mai noi tehnologii și până la produsele must-have în orice casă.

Cu o experienta de peste 7 ani în industrie, Consultantii noștri au cunoștințe vaste și o adevărată pasiune pentru tehnologie. Ne puteți considera prietenul fiecărui client tech-tocilar. Fiind mereu la curent cu cele mai recente tehnologii, ajutăm clientu să aleagă și să evalueze ceea de ce are nevoie.

Echipa noastră ajută mii de oameni în a economisi bani pe cumăpărăturile realizate în fiecare zi, prin oferirea unei game complete de informații cu privire la produse, prețuri și promoții.
Și pentru că știm cît de prețios este să fim experți în ceea ce facem, investim timp și soluții pentru dezvoltarea professional a fiecărui angajat.

Ne dedicăm cu desăvârșire pentru ca fiecare client să se bucure din plin de utilizarea produsului procurat și pentru ca fiecare Consultant să devină professionist in ceea ce face.

Главный офис
Mun Chișinău str. Ion Creangă 6V
Отрасль
  • Телекоммуникации и связь
Количество сотрудников
101-500
Преимущества
Тимбилдинги
Гибкий график работы
Профессиональный рост
Тренинги, курсы
Скидки на продукцию/услуги компании
Видео
Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть