Director Restaurant | Food and Beverage Manager
Director Restaurant | Food and Beverage Manager
Se anunță consursul de selecție până pe data de 15.05.2024
BERDS MGallery Hotel Collection 5* приглашаем на работу:
Food and Beverage Manager “BERD′S HOTEL *****” – membru ACCOR GROUP
MICHELIN Guide din 01.03.2023
Misiunea BERD’S DESIGN HOTEL este: de a oferi fiecărui oaspete o experiență unică și memorabilă, care se reflectă în deviza hotelului: CREĂM AMINTIRI/CREATING MEMORIES
Fiecare angajat are un rol esențial pentru succesul BERD′S.
Ce trebuie să faci?
În calitate de Food and Beverage Manager BERD′S & AROME LOCALE va participa activ la toate serviciile oferite și anume:
- sa coordoneze intreaga activitate a restaurantului;
- sa optimizeze permanent serviciile oferite, astfel incat sa fie respectate standardele calitative asumate;
- planifica inventarul trimestrial, pentru casarea si scoaterea din uz a veselei care are crăpături/ ştirbită sau deja este uzata și o documenteaza pentru nimicirea acestora;
- sa supravegheze si sa coordoneze activitatea ospatarilor, barmanilor, asigurandu-se ca serviciul prestat de acestia este la nivelul standardelor de calitate;
- crearea, completarea și interacțiunea cu baza de date a clienților fideli a restaurantului;
- coordonarea conținutului meniurilor de bucate, băuturilor cu bucătarul-șef;
- crearea meniurilor de sezon pentru brunch sau promoțional, cine gastronomice;
- crearea a noi concepte de evenimente de promovare a restaurantului conceptul brunch-iului, lanch-iului, seri tematice, deschideri de sezon, închideri de terasă, concept meniu-evenimente de sărbători;
- asigură condiţiile ergonomice şi de dotare a locurilor de muncă astfel încât să se asigure desfăşurarea eficientă a activităţii;
- analizează şi prelucrează informațiile privind activitatea operativa, economică şi financiară a restaurantului;
- asigură respectarea în cadrul restaurantului a legislaţiei specifice domeniului alimentației publice șia normelor interne introduse în fise de post, regulamente, instrucțiuni, etc;
Cu siguranță aplicați, dacă:
În calitate de Food and Beverage Manager BERD′S & AROME LOCALE este necesar sa posezi:
- experiență în domeniu 3 ani;
- experiență în stabilirea business proceseleor;
- leader automotivat;
- stabilirea și îndeplinirea bugetelor pe lungă și scurtă durată;
- profesionalism și ținută exemplară;
- rezistență la stress;
- foarte bune abilități de planificare și organizare, control;
- cunoști limba română, rusă, engleză.
Celui mai bun candidat suntem dispuși să oferim:
- salariu competetiv + evaluarea competențelor profesionale;
- colegi responsabili, empatici și deschiși;
- prânz, cină oferite în cadrul companiei, în depentență de turele de lucru stabilite;
- reduceri la serviciile BERD'S: restaurant Arome Locale și Salonul Spa;
- "card Frumos" în rețeaua de farmacii Felicia;
- reduceri la clinica Invitro "DIAGNOSTICS"
Fiecare angajat are un rol esențial pentru succesul BERD′S.
Ți a plăcut oferta? Transmiteți CV- ul hr@berdshotel.com sau sunați la numărul de telefon +373 61 085544 / HR Business Partner.
E-mail: hr@berdshotel.com
+373 61 085544
Другие вакансии этой компании
Твое резюме успешно отправлено 🥳