Muncitori în Producție / Ambalatori în Olanda

VDU Workforce Group №7515154, 11.01.2019
Город: Кишинев
Образование: Любое
Опыт работы: Любой
Зарплата: Договорная
График работы: Полный рабочий день
Descrierea postului
În calitate de lucrător în producție/ambalator, te vei ocupa de sortarea și împachetarea merelor, perelor, florilor, plantelor etc. în spatele unei mașini de producție.

Vei lucra cu câțiva colegi în echipă la o linie de producție, fiind responsabili pentru un proces rapid și de calitate. Munca este interesantă, iar sarcinile pot fi diferite de la o zi la alta: ambalare, aranjare pe paleți, etichetare etc. Angajatorii preferă muncitori cu experiență în procesul de producție și depozitare, însă dacă nu ai experiența necesară vei putea fi instruit de către noi. De asemenea, vei putea să devii și operator de stivuitor, odată ce vei fi instruit și calificat conform cerințelor.

Dacă ești în căutarea unui post de muncă de durată, să știi că noi suntem compania potrivită pentru tine! Îți garantăm 52 de săptămâni de lucru pe an.

Unde vei lucra?
Cu ajutorul companiei VDU vei putea munci temporar la mai multe companii. După un timp, îți vei alege compania cea mai potrivită pentru tine, unde vei lucra pe tot parcursul anului. Majoritatea companiilor angajatoare vor fi destul de aproape de locul tău de trai (la 10-15 min. distanță pe jos. Iar dacă ești cazat mai departe, atunci vei fi transportat), toate fiind în centrul Olandei. Mediul de lucru va fi unul curat și plăcut pentru desfășurarea activității.

La ce te poți aștepta?
Programul de lucru este de luni până vineri, cu opțiunea să lucrezi și sâmbăta. Timpul de lucru este de 8 ore pe zi, între orele 5:00 și 23:00 în două ture. Salariul va fi între 9,23EUR/oră și 11EUR/oră brut (ce prezintă aproximativ între 1550 EUR/lună și 1850 EUR/lună brut). Acest salariu este calculat din săptămâna standard de muncă (40 ore), însă dacă vei lucra mai mult de 8 ore pe zi și/sau în weekend, atunci salariul desigur că se va mări conform orelor suplimentare lucrate.
Ce îți oferim:
· Condiții bune de lucru;
· Ore de muncă suficiente;
· Atmosferă plăcută de lucru;
· Lucru în companii de încredere;
· Suntem o companie certificată.
· Te ajutăm cu cazarea, transportul și asigurarea medicală, iar achitarea acestor servicii poate fi efectuată direct din salariu, pentru comoditatea ta.

* Cunoașterea limbii ruse la nivel conversațional este o cerință obligatorie.
** Plusuri foarte mari sunt: cunoașterea limbii engleze și posedarea unui permis de conducere.

Telefon: +373 684 55 302
Email: Vandoornsrl@gmail.com Telefon: +373 684 55 302
E-mail: Vandoornsrl@gmail.com
Телефон: 068455302
НазадВперед
Прикрепить файл с CV Моё CV с сайта Rabota.md
Прикрепить файл с CV

Укажите ваше Имя и ФамилиюСоздайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Войти на сайт


Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Создать CV


Отправить CV
Закрыть

CV отправлено!

Закрыть