Сonsultant it: mentinerea registului national RETP

Oficiul Prevenirea Poluarii Mediului, MADRM
Oraș: Chișinău
Studii: Superioare
Experiența de munca: Peste 5 ani
Salariu: Nespecificat
Program de muncă: Munca partiala / Cumul
SERVICII DE CONSULTANȚĂ IT

Funcția: Expert IT, care să ofere sprijin și asistență în gestionarea și dezvoltarea SIA „RETP” al MADRM.
Instituția: Oficiul Prevenirea Poluării Mediului în cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al RM.
Localitate: mun. Chișinău, Moldova.
Referințe: Proiectul global pentru Belarus, Cambodgia, Ecuador, Kazahstan, Republica Moldova și Peru privind punerea în aplicare a PRTR ca un instrument de raportare, diseminare și de sensibilizare privind POP
Tipul contractului: Contract Servicii
Durata: 3 luni, începînd cu 20 august 2018
Prin Hotărârea Guvernului a fost aprobată atât Concepția Sistemului Informațional Automatizat „Registrul național al emisiilor și al transferului de poluanți” (SIA RETP), cât și Regulamentul privind implementarea Registrului național al emisiilor și al transferului de poluanți.

Obiectivul general al SIA „RETP” este crearea unei resurse informaționale ce va cuprinde informaţii despre poluarea mediului, emisiile de poluanți în aer, apă, sol,precum și sursele difuze, transferul de deșeuri și poluanți, în scopul facilitării accesului la acestea pentru factorii de decizie, instituțiile publice, agenții economici, dar și publicul larg.

SIA „RETP” va gestiona 3 fluxuri informaționale de bază:
1) colectarea datelor: procesul ce va asigura introducerea datelor despre emisiile și transferul de poluanți, precum și sursele de emisie, inclusiv referințele geografice în sistem, utilizînd mai multe instrumente cum sînt formularele electronice, integrarea cu alte surse de date, importul de date;
2) procesarea datelor: procesul destinat analizei și procesării datelor colectate, precum și evaluării emisiilor prin aplicarea diferitor metodologii de calcul al emisiilor și transferului de poluanți. Totodată, acest proces va oferi instrumente pentru modelarea spațială a datelor;
3) distribuția datelor (raportarea): procesul pentru distribuirea datelor prin rapoarte, tabele, diagrame, hărți.


II. Obiective specifice:

OPPM al MADRM va contracta un Expert IT, pentru a oferi sprijin și asistență pentru dezvoltarea și gestionarea SIA „RETP” pe parcursul etapei de punere în exploatare, pilotare și mentenanță inițială.


III. Chestiuni organizaționale:
Expertul IT va activa sub îndrumarea reprezentantului tehnic al Oficiului Prevenirea Poluării Mediului (pentru aspectele de conținut si depunere de formulare de raportare) și sub supravegherea directă a expertului E-guvernare al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului – (pentru aspectele administrative și clarități).
IV. Domeniul de aplicare a activității și rezultatele scontate:

Domeniul de activitate al expertului IT este de a oferi asistență de specialitate, de a oferi suport și asistență OPPM/MADRM în gestionarea SIA „RETP” etapei de punere în exploatare, pilotare și mentenanță inițială.

VII. Procedura de aplicare:
Termenul limită pentru prezentarea ofertei este până la data de 23 august 2018 solicitanții trebuie să prezinte CV, scrisoare de motivație, precum și propunerea financiară. Propunerea financiară a serviciilor de consultanță trebuie să fie în dolari SUA şi va specifica rată zilnică, precum o sumă totală pentru serviciile solicitate.

Oferta şi actele menționate la pct. VII. se prezintă pe adresa: info@eppo.md, tuguitatiana@ymail.com
Evaluarea şi compararea ofertelor primite: pentru a determina oferta câștigătoare, se efectuează în baza următorului criteriu: corespunderea cerințelor şi calificărilor solicitate.
Condițiile de contractare: Contractul se încheie între Oficiul Prevenirea Poluării Mediului şi ofertantul câștigător în termen de 5 zile de la data anunțării ofertei câștigătoare.

TOR complet poate fi solicitat de pe adresa info@eppo.md
Telefon:
022-222542
Persoana de contact:
Tatiana TUGUI
E-mail:
Site:
https://www.eppo.md
Atașează CV-ul Crează CV
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Crează cel mai bun CV din Moldova!

Completează CV-ul pe Rabota.md
și trimite-l în orice companie cu un singur click!

Iți va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Intră pe site


Crează cel mai bun CV din Moldova!

Completează CV-ul pe Rabota.md
și trimite-l în orice companie cu un singur click!

Iți va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Crează CV


Trimite CV-ul

Alegeți jobul


Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide