Suport administrativ

SITRA GROUP este o companie de transport de talie internațională, specializată în transportul produselor alimentare. Ne mândrim cu un nivel înalt al serviciilor, efectuând transportul în timp util al bunurilor clienților noștri în întreaga Europă. Pe lînga oficiul nostru central din Belgia avem filiale în Olanda, Germania, Franța, Italia, Marea Britanie, Polonia, Lituania, Rusia și România. Pentru biroul nostru de la Chișinău, dorim să ne asigurăm creșterea prin extinderea echipei noastre:

Suport administrativ

Doar candidații selectați vor fi contactați pentru interviu.  Pasiunea este cel mai bun loc de muncă din lume.
 
SITRA GROUP se mândrește cu faptul că este un angajator de încredere, cu cele mai bune interese pentru angajații săi. Scopul nostru este de a ne ghida colegii pentru a putea crește alături de întreaga companie. Noi oferim oportunitatea pentru a vă afirma capacitățile, deoarece ceea ce iubiți să faceți, o faceți mai bine, nu?

În fiecare zi SITRA Chișinău crește și apar noi activități.
 
Efectuăm o gamă largă de servicii : monitorizarea creanțelor, raportarea analitică, facturarea, introducerea datelor, suportul în stabilirea prețurilor, suportul în planificarea transporturilor și așa mai departe.
 
Avem nevoie de oameni de încredere, flexibili, profesioniști, cu un nivel înalt de acuratețe și cu o motivație puternică pentru a atinge obiectivele companiei. O bună cunoaștere a limbii engleze, soft-urilor Word, Excel și Outlook este obligatorie.
 
Vrei să te alături echipei noastre? Trimiteți prin e-mail CV-ul dvs. și scrisoarea de intenție la adresa: A_Cebotari@sitra-group.com       


Vreți să aflați mai multe despre noi? www.sitra-group.com         
Doar candidații selectați vor fi contactați pentru interviu.  

Другие вакансии этой компании

Прикрепить CV Создать CV
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Войти на сайт


Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Создать CV


Отправить CV

Укажите желаемую вакансию


Закрыть

CV отправлено!

Закрыть
Войти через