Suntem siguri că ”drumul spre success este întotdeauna în construcție”. Deși ne aflăm pe piață de ani buni, provocările apar necontenit, una dintre acestea este și identificarea talentelor. Căutăm oameni care vor veni la noi ca să rămână, vor fi interesați să adauge valoare companiei și vor împărtăși aceleași viziuni.

Specialist Salarizare

DACĂ …

ești în căutarea unui job într-o companie internațională, ai cunoștințe în domeniul economic, cunoști una sau mai multe limbi străine, cel puțin, la nivel mediu, și ți-ai dori să devii un specialist salarizare de top, atunci continuă să citești oferta noastră.

DE CE ȚI-AI DORI SĂ LUCREZI ÎN CALITATE DE SPECIALIST SALARIZARE?

Îți vei crea o carieră într-una din cele mai populare activități de outsourcing, ceea ce înseamnă noi provocări, oportunități și posibilități de avansare.

CE VEI FACE ÎN CALITATE DE SPECIALIST SALARIZARE?
- Vei realiza calculul salarial.
- Vei implementa, procesa, pregăti și analiza rapoarte.
- Vei comunica cu clienții și autoritățile.
- Vei relaționa cu angajații unor companii mari, cunoscute la nivel international: de la specialiști într-un anumit domeniu până la directori generali.

DE CE AVEM NEVOIE?

Avem nevoie de oameni perseverenți, hotărâți, cu o abordare meticuloasă, care știu exact unde vor să ajungă.
Suntem deschiși spre colaborare și cu persoanele cu puțină experiență în domeniu sau chiar fără experiență. Dacă ați absolvit recent universitatea sau sunteți în ultimul an de studii, nu ezitați să aplicați. Noi credem cu înverșunare că "studentul sârguincios de azi, poate fi specialistul bine cotat de mâine"!

CE URMEAZĂ?

Dacă îți surâde ideea unui job în acest domeniu, trimite-ne CV-ul la jobs@admin-me.com, iar noi te vom invita la primul interviu, la care vom discuta detaliile acestui post, cum ar fi: condițiile de lucru, salariul lunar, pachetele sociale etc. Dacă convenim asupra acestora, te vom invita la cel de-al doilea interviu, la care, ne va fi clar dacă anume tu ești colegul pe care îl căutăm.

În calitate de angajat al companiei ”Adm In Moldova”, n-avem așteptări exagerate de la tine, ne dorim să fii mereu dornic de a învăța; să anticipezi lucrurile, acolo unde e cazul; să setezi și atingi obiective; să ai inițiativă, să fii genul de om care face mai mult decât vorbește și să participi la activitățile de grup, cum ar fi: team-buildings, movie nights sau petreceri corporative.

Вперед

Другие вакансии этой компании

Похожие вакансии

Прикрепить файл с CV Моё CV с сайта Rabota.md
Прикрепить файл с CV

Укажите ваше Имя и ФамилиюСоздайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Войти на сайт


Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Создать CV


Отправить CV

Укажите желаемую вакансию


Закрыть

CV отправлено!

Закрыть