BERD’S Design Hotel ***** lanseaza concursul pentru ocuparea postului de:
Sous chef
CANDIDATUL IDEAL:
- Asigura funcționalitatea operațională a bucătăriei;
- Asigură procesarea promptă și calitativă a comenzilor primite de la restaurantului
- Coordonează activitatea curentă în bucătăria restaurantului pentru realizarea preparatelor culinare în vederea satisfacerii exigențelor consumatorilor;
- Controlează respectarea reglementărilor sanitare legale în vigoare;
- Organizează activitatea personalului bucătăriei, repartizând sarcini zilnice.
- Evidenta personalului.
- Studii superioare / medii generale / speciale in alimentația publica, referinte, calificari, stagieri din tara si de peste hotarele tarii.
- Min 5 ani în activitatea companiei / experiență similară postului de Sous Chef .
COMPETENTE
- Comunicarea interpersonală pozitiva si eficace.
- Munca în echipă, respectarea structurii ierarhice si subordine.
- Utilizarea calculatorului
- Organizarea activității
- Controlul respectării reglementărilor interne specifice
- Controlul riscurilor HACCP
- Întocmirea şi realizărea programului de producție
OFERIM:
- Salariu motivant;
- Pachet social complet,
- Posibilitate de creştere profesională si instruire profesionala.
- Pachet atractiv de beneficii.
- Grafic de munca 5 lucratoare / 2 liber.
- Geopozitie Centrul orasului,
- Echipa pozitiv tinara, dinamica, profesional - colegiala,
Poţi completa CV-ul la adresa de email - hr@berdshotel.com sau ne poti contacta la nr. + 373 610 855 44
Te aşteptăm cu drag în echipa noastră!
VA MULTUMIM.