Lucrător de depozit (șofer de camion)

Ambasada SUA la Chișinău angajează

Lucrător de depozit (șofer de camion)

Cerinţele de bază
Depozitarul (șofer de camion) va fi responsabil pentru conducerea sigură și eficientă a camioanelor deținute sau închiriate de Guvernul SUA, a camioanelor supradimensionate sau a altor mijloace de transport. Titularul acestei poziții, de asemenea, va fi responsabil de manipularea, transportul și depozitarea în condiții de siguranță atât a articolelor consumabile, cât și a celor neconsumabile.

Funcția va fi exercitată în cadrul Biroului de servicii generale și titularul postului se va subordona direct șefului de depozit.

Calificările necesare
1. Diplomă de studii medii generale este obligatorie.
2. Este necesară o experiență de cel puțin doi (2) ani de conducere profesională a unui camion sau a unor mijloace de transport supradimensionale. Adițional, este necesar un (1) an de experiență în lucrul necalificat sau în depozit.
3. Nivelul 2 (cunoștințe limitate) de cunoaștere a limbii engleze este obligatoriu. Nivelul de cunoaştere a limbii engleze va fi testat. Nivelul 3 (cunoștințe bune de lucru) de cunoaștere a limbilor romînă și rusă este obligatoriu. (Notă: nivelul de cunoaștere a limbilor sus menționate, trebuie să fie indicat în formularul electronic).
4. Capacitatea de a efectua fizic operațiuni de încărcare și descărcare.
5. Angajatul trebuie să fie capabil să deplaseze eficient și atent obiecte grele.
6. Trebuie să poată ridica până la 23 kg (51 lbs) conform standardelor OSHA.
7. Capacitatea de a utiliza unelte de depozit și de a utiliza în siguranță echipamente precum stivuitoare, cărucioare manuale, elevatoare electronice etc.
8. Angajatul trebuie să fie capabil să facă o diagnostică și să se ocupe de întreținerea și reparația mijloacelor auto de prim eșalon. Capacitatea de a detecta defectele vehiculelor și de a le raporta imediat autorităților competențe.
9. Angajatul trebuie să fie capabil să îndeplinească sarcinile atribuite în orice condițiile meteorologice, inclusiv frig extrem, căldură extremă, vreme umedă sau uscată și vânt puternic.
10. Angajatul trebuie să dețină un permis de conducere pentru vehicule mari valabil și obținut legal (categoria C). Este necesară o experiență profesională de cel puțin doi (2) ani în domeniul conducerii automobilelor.

Другие вакансии этой компании

Прикрепить CV Создать CV
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Войти на сайт


Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Создать CV


Отправить CV

Укажите желаемую вакансию


Закрыть

CV отправлено!

Закрыть