Front-End Engineer (React.js)

Suntem în cautare de un Frontend Engineer (React.js)!

Front-End Engineer (React.js)

Ce tip de persoană căutăm?

Ne dorim un coleg/o colegă care are experiență în React.Js si doreste sa participe impreuna la dezvoltarea unor platforme B2B: platforma de achizitii publice din Moldova si o platforma internationala de Business Intelligence. Cautam o persoana care stie diferenta dintre any si unknown :).

Care va fi rolul și misiunea ta?
Vei fi responsabil de dezvoltarea dashboardului pentru o platformă B2B.

Ne dorim ca acești termeni să-ți fie apropiati:
 • TypeScript
 • React.Js
 • Machetare responsive
 • Storybook
 • Atomic Design Pattern

Vei avea prioritate dacă:
 • cunoști limba engleză la nivel tehnic;
 • ai experiență de cel puțin 2 ani;
 • ai experiență de integrare a Rest API;
 • ai cunoștințe în implementări SSR (Next.js).
Care vor fi responsabilitățile tale?
 • Să întelegi esența proiectului, business logica și scopul proiectului;
 • Să definești, estimezi și execuți taskurile aferente proiectelor;
 • Să menții o comunicare eficientă în echipă;
 • Să evaluezi productivitatea împreună cu echipa;
 • Să respecți codul etic al programării, pattern-urile, clean codingul;
 • Să fii responsabil de deadline-uri;
 • Să raportezi orele executate;
 • Să planifici proiectele săptămânal, zilnic, pe sprint-uri.
În ce echipa vei lucra și cine va fi mentorul tău?

Poziția este deschisă în echipa Frontend Development în care activează 4 ingineri. Teamleaderul echipei Vladimir- este o persoană receptivă care te va ajuta cu drag în dezvoltarea ta profesională. Vladimir are o experienta in dezvoltarea frontend de peste 4 ani. Te va ajuta să înțelegi și te va îndruma pe tot parcursul activității, și în special în perioada de adaptare.

De ce e fain să lucrezi în echipa EBS Integrator?

Echipa EBS Integrator în care vei fi implicat/ă este o echipă de profesioniști, ingineri și specialiști IT care se transformă de la o zi la alta - deoarece sunt într-o continuă dezvoltare personală și profesională.
Pe lângă o echipă forte, avem parte de o cultură organizațională cu care ne mândrim, obiceiuri pe care le respectăm și un proces de lucru bine pus la punct.
Și pentru că te vrem să fii fericit la locul de muncă avem parte de un oficiu modern, spații de recreere, bibliotecă, terasă pe acoperiș, vei beneficia de platforme cu cursurile necesare, lecții de limbă engleză și vei sărbători alături de toată echipa la petrecerile pe care le organizăm de sărbători și teambuilding-uri.
 
De ce e fain să faci parte din echipa dezvoltatorilor EBS Integrator?

Deoarece inginerii din echipa EBS Integrator au o cultură aparte și obiceiuri pe care le respectă. 
Vezi mai jos care sunt acestea:

Stack-ul
În cadrul proiectelor care se dezvoltă, se folosesc cele mai în vogă tehnologii. Nu se lucrează cu limbaje moarte. Echipa EBS are experiență în Python, Java, PHP, Node.js, React.js, Kafka, Kubernetes, RabbitMQ, Redis, Flutter, Swift, Java Android și arhitectura de microservicii.

Planificarea timpului
Proiectele trec mai intâi printr-o perioadă de analiză. După ce este analizat și se stabilește cu clientul toate cerințele pe proiect, el ajunge la echipa tehnica. La aceasta etapa se face un HLE si se trece la crearea/elaborarea proiectului tehnic. In aceasta etapa sunt descrise toate solutiile si tot functionalul care va fi pana la datele de intrare si iesire la metode. De asemenea, se descriu flow urile de date si se elaboreaza designul. Avand toate acestea, se va estima insasi proiectul, cu o marja de eroare cat mai mica. In procesul de dezvoltare propriu zisa, fiecare membru al echipei isi estimeaza sarcina inainte de a incepe lucrul. Avand toate aceste 3 estimari, noi putem crea o statistica despre erorile din estimari de la fiecare etapa de dezvoltare. Dupa finalizarea sarcinii, se logheaza timpul consumat pentru executie. In afara de aceasta, se va organiza un meeting saptamanal in care se planifica volumele de lucru pentru fiecare proiect pentru urmatoarele 2 saptamani.

Daily meeting
Este un stand up de max 15 min organizat de fiecare echipa in parte, in care fiecare membru al echipei isi planifica taskurile pentru ziua respectiva. Acest meeting ajuta ca fiecare membru sa ramana focusat asupra sarcinilor si tot aici se dezbat anumite solutii si se realizeaza anumite brainstorminguri asupra proiectelor.

Code Review reciproc
Pentru imbunatatirea calitatii codului scris si acumularea experientei de la un membru echipei la altul, a fost elaborat procesul de code review. Fiecare merge request este revizuit de inca un membru al echipei si este oferit feedback.

Rotatia in cadrul proiectelor din echipa
Nu se lucreaza pe proiecte, se lucreaza pe sarcini, respectiv sarcinile pot proveni din diferite proiecte, in dependenta cum este planificat in cadrul meetingului saptamanal, astfel sunt acoperite riscurile pe proiect, iar inginerii au posibilitatea sa vada solutiile scrise de altii si totodata nu reusesc sa se plictiseasca de proiect.

Organizarea lucrului in echipa
Fiecare echipa are cate un TL, acesta raporteaza isi asuma responsabilitatea pentru obiectivele echipei, insa aceste obiective sunt stabilite nu de el, dar de comun acord cu fiecare membru al echipei.

Dezbaterea solutiilor tehnice
La lansarea oricarui proiect, se face o dezbatere pe solutiile tehnice selectate pentru proiectul dat. Aceasta dezbatere se petrece sub forma de meeting la care participa cei mai experimentati colegi din diferite echipe. Totodata, acest meeting poate fi convocat si in procesul de dezvoltare a proiectului, in situatia cand se ajunge la un impas sau blocaj.

Participarea la toate etapele proiectelor
Proiectele trec prin toate etapele/segmentele de viata, de la analiza pana la mentenanta, cat si partea de DEVOPS. Fiecare membru al echipei este prezent la toate etapele de dezvoltare a proiectului, nu doar la executarea sarcinilor.

Cum să aplici?
Iar acum, dacă încă mai ești interesat/ă, îndeplinești toate lucrurile pe care le-am prezentat anterior, aplică online sau poți trimite CV-ul tău la hr@ebs-integrator.com   împreună cu cerințele salariale.
Dacă te potrivești cu profilul ideal pentru acest rol, o să te căutam curând pentru următorul pas. Dacă decidem ca ne potrivim, te așteptăm să lucrăm împreună!

P.S. Dacă anunțul nu e pentru tine, te rog să dai un #SHARE! E o oportunitate faină care ar putea să fie potrivită pentru unul dintre prietenii tăi. Trimite-le linkul și îți va fi recunoscător.

E-mail: hr@ebs-integrator.com

 

Другие вакансии этой компании

Похожие вакансии

Прикрепить CV Создать CV
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Войти на сайт


Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Создать CV


Отправить CV

Укажите желаемую вакансию


Закрыть

CV отправлено!

Закрыть
Войти через