SITRA GROUP este o companie de transport de talie internațională, specializată în transportul produselor alimentare. Ne mândrim cu un nivel înalt al serviciilor, efectuând transportul în timp util al bunurilor clienților noștri în întreaga Europă. Pe lângă oficiul nostru central din Belgia avem filiale în Olanda, Germania, Franța, Italia, Marea Britanie, Polonia, Lituania, Rusia și România. Pentru biroul nostru de la Chișinău, dorim să ne asigurăm creșterea prin extinderea echipei noastre:

Dispeceri

Pasiunea este cel mai bun loc de muncă din lume.
 
SITRA GROUP se mândrește cu faptul că este un angajator de încredere, cu cele mai bune interese pentru angajații săi. Scopul nostru este de a ne ghida colegii pentru a putea crește alături de întreaga companie. Noi oferim oportunitatea pentru a vă afirma capacitățile, deoarece ceea ce iubiți să faceți, o faceți mai bine, nu?
 
În fiecare zi SITRA Chișinău crește și apar noi activități.
 
Efectuăm o gamă largă de servicii : monitorizarea creanțelor, raportarea analitică, facturarea, introducerea datelor, suportul în stabilirea prețurilor, suportul în planificarea transporturilor și așa mai departe.
 
Pentru întemeierea unui nou departament căutăm dispeceri. Veți fi responsabili pentru urmărirea camioanelor, în strânsă colaborare cu departamentul nostru de planificare: mai exact vă ocupați de comunicarea cu șoferii, facând legătura între departamentul de planificare și șofer. Este necesară cunoașterea la nivel avansat a limbilor rusă, română și engleză. Cunoașterea limbilor franceză și poloneză prezintă un avantaj. Programul de lucru este de la ora 05:00 până la ora 13:30 sau de la ora 12:30 până la ora 21:00.
 
Avem nevoie de oameni de încredere, flexibili, profesioniști, cu un nivel înalt de acuratețe și cu o motivație puternică pentru a atinge obiectivele companiei. O bună cunoaștere a soft-urilor Word, Excel și Outlook este obligatorie.
 
! Vrei să te alături echipei noastre? Trimiteți prin e-mail CV-ul dvs. și scrisoarea de intenție la adresa T_Moraru@sitra-group.com
Vreți să aflați mai multe despre noi? www.sitra-group.com      
 

Другие вакансии этой компании

Прикрепить файл с CV Моё CV с сайта Rabota.md
Прикрепить файл с CV

Укажите ваше Имя и ФамилиюСоздайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Войти на сайт


Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Создать CV


Отправить CV

Укажите желаемую вакансию


Закрыть

CV отправлено!

Закрыть