О компании

Nova Post Europe oferă o gamă completă de servicii logistice atât persoane fizice, cât și pentru afaceri între UE și Ucraina, dar și prin Europa. Compania a lansat reprezentanțe deja în 11 țări europene - Republica Moldova, Polonia, Lituania, Cehia, Germania, România, Slovacia, Estonia, Letonia, Ungaria și Italia. În Europa, are o rețea dezvoltată pentru clienți: propriul serviciu de curierat, precum și peste 35 000 de mii de puncte de servire, dintre care 85 sunt sucursale Nova Post.

Nova Post Europe face parte din grupul de companii NOVA, care include și alte companii ucrainene și internaționale, precum compania aeriană Supernova Airlines, compania financiară NovaPay, compania IT Nova Digital, compania pentru livrări globale Nova Global și Nova Post Ucraina, care este compania-mamă și se află în Ucraina. Nova Post Ucraina a fost lansată în anul 2001 și este lider în livrarea expres și cea mai rapidă companie de livrare din Ucraina. Livrează zilnic 1,5 milioane de colete și mărfuri, dar și oferă servicii de stocare și sortare a mărfurilor, inclusiv livrări cargo.

Grupul NOVA are peste 44.000 de mii de angajați, uniți de o cauză importantă și de valori comune. Grupul se dezvoltă după următoarele valori: Fast – Easy – Safe – Human – Tech – Growth. În plus, NOVA este unul dintre cei mai mari contribuabili din Ucraina. În 2023, companiile grupului au transferat 260 de milioane de euro pentru impozite și taxe către bugetul de stat al Ucrainei.

Echipa Nova Post este formată din profesioniști orientați spre obținerea rezultatelor. Cultura corporativă a companiei presupune crearea atmosferei de asistență reciprocă și cooperare, responsabilitate și orientare către rezultat. Lucrăm pentru a fi lideri în domeniul nostru, atrăgând oameni capabili să-și descopere potențialul și să-și asigure succesul pe termen lung.

Vino și tu în echipa Nova Post Moldova!

Главный офис
or. Chișinău, str. Barbu Lăutaru 3
Отрасль
  • Почтовая связь
Количество сотрудников
101-500
Преимущества
Тимбилдинги
Мобильная связь
Ноутбук
Собственная парковка
Компенсация расходов на транспорт
Чай, кофе, вода
Гибкий график работы
Дополнительные выходные
Возможность работать удаленно
Профессиональный рост
Тренинги, курсы
Видео
вакансии
24 Мая 2024, Кишинев
Отправить CV
24 Мая 2024, Кишинев
Отправить CV
24 Мая 2024, Кишинев
Отправить CV
24 Мая 2024, Кишинев
Отправить CV
24 Мая 2024, Кишинев
Отправить CV
24 Мая 2024, Кишинев
Отправить CV
Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть