CV: ManagerMagazin, Manager Vanzari, Sef sectie
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Monitorizarea/organizarea echipei la locul de muncă;
Emiterea comenzilor si verificarea stocurilor de marfa
Verificarea produselor alterabile ș cu termen de expirare;
Inventarierea zilnică a produselor și lipsa mărfii la raft;
Organizarea/implimentarea promoțiilor;
Analiza vânzărilor în magazin a articolelor;
Participarea la diverse sarcini, proiecte date de catre conducere.
Am fost inputernicit ca Sef de Zi Magazin (inlocuitor Manager Magazin si Adjunct Manager Magazin)
Monitorizarea/organizarea echipei la locul de muncă și organizarea ședințelor;
▪ Pregătirea si întocmirea contractelor de vînzare/cumpărare și de colaborare cu alte companii;
▪ Analiza vânzarilor,cheltuielilor, studierea concurenților pe piață;
▪ Verificarea actelor si anume(facturi,foi de parcurs,datorii,procurari.achiatri etc.);
▪ Elaborarea serviciilor de marketing, promo-acție si altele;
▪ Evaluarea satisfacerii clienților și a consumatorllor cu completarea chestionarilor pentru îmbunătațirea activității comerciale;
▪ Verificarea produselor alterabile si cu termen de expirare;
▪ Planificarea si îndeplinirea planului de vânzări pe an, discount %,logistica% si marketing %;
▪ Organizarea livrărilor;
Principalele activități si responsabiliățti sunt aceleași ca și după avansare care sunt indicate mai sus.
organizarea si monitorizarea echipei
emiterea comenzilor si verificarea produselor
analiza vanzarilor in magazin
pregatirea promotiei si insarcinarilor date de catre conducere
Specialitatea: Regie estradă și managment.
▪ In prezent monitorizez echipa de pe departament Food;
▪ Verificarea si monitorizarea sarcinelor date pe fiecare departament in parte;
▪ Organizarea si pregatirea promotiilor din timp
▪ Verificarea produselor alterabile si cu termen critic;
▪ Inventarierea zilnica a ptoduselor,analiza articolelor fara rulaj
MS office (o bună stăpânire a suită de programe de birou (procesor de text, calcul tabelar, software pentru prezentări))
▪ o bună cunoaştere a proceselor de control al calităţii;
▪ invățarea si studierea pe fiecare departament in parte si anume: (food- „alimente,dulciuri,bauturi,drogherie”,non food,case,brutarie,legume fructe,vitrina asistata)
▪ respectarea efecientii si targhetului dat de Manager
▪ am capatat o buna experienta de la colegii mei,aflându-ma in România ;
▪ am avut ocazia sa cunosc si sa invat piata economica din RO ;
▪ Organizarea si învatarea corecta a inventarilor, si anume: anuale,partiale,zilnice etc
▪ competenţe de comunicare dobândite prin experienţa;
▪ muncesc bine cu colegii, clienții, furnizorii și managerii;
▪ transmit cu ușurință ideile parvenite și îi ascult pe cei din jur;
▪ sunt comunicabil,amabil, știu să rezolv probleme de orice tip pe cale amiabilă;
▪ comunic usor cu colegii.