CV № 423703 din 17 iunie 2024

CV: Bucatar-chef

Bărbat, 25 ani, medii studii.
25000 MDL
Peste hotare
Full-time
CV № 423703 din 17 iunie 2024
Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".
Experiența
6 ani
octombrie 2022 - până in prezent
1 an și 9 luni
Chef de cuisine
Restaurant Vinalia_France, Peste hotare
Domeniu: Catering, alimentație publică

Comandarea marfii si organizarea echipei
Realizarea meniului de baza
Schimbarea meniului in fiecarea de saptamina
Curatenia si dezinfectarea bucatariei
Cautarea cei mai buni furnisori
Produse de calitate
Verificarea si stocarea marfii
Formarea echipei
Cautarea de idei si lucru cu produse de sezon

octombrie 2020 - mai 2022
1 an și 7 luni
Second de cuisine
Le BoVincennes - Steakhouse Vincennes France, Peste hotare
Domeniu: Catering, alimentație publică

- Tăierea și prepararea diferitelor pești (limbă, calcan, chefin, dorada, somon, ton roșu etc.)
- Stăpânirea marinatelor pentru păsări (foie gras de pește etc.).
- Prepararea si dressingul de sosuri, sucuri, bulion si garnituri calde si reci.
- Crearea de aperitive reci și calde
- Cunoașterea expresiilor politicoase.
- Ținuta și postura profesională în fața clienților.
- Cunoștințe reduse despre un bar cafea, anumite băuturi.
- Structurarea unui plan de locuri cu ajutorul software-ului (numărul și poziționarea meselor).
- Pregatirea farfurii (aperitive, feluri principale, garnituri, branzeturi)
„Pregătirea și crearea de deserturi.

mai 2019 - august 2020
1 an și 3 luni
Commis de cuisine
L'Ours Paris France, Peste hotare
Domeniu: Catering, alimentație publică

- Tăierea, gătirea și îmbrăcarea cărnurilor roșii
- Receptia, depozitarea si gestionarea stocurilor si a proviziilor livrate
- Curățarea, tăierea și prepararea fructelor și legumelor.
- Tăieri minute în timpul serviciului (Fructe, legume, ierburi, condimente, mezeluri, brânzeturi, carne, pește etc.)

iunie 2018 - februarie 2019
8 luni
Bucatar
Restaurant ORO, Chișinău
Domeniu: Catering, alimentație publică

Prepararea bucatelor la sectia fierbinte

mai 2017 - martie 2018
9 luni
Bucatar
Andys, Chișinău
Domeniu: Catering, alimentație publică

Prepararea bucatelor dupa fisa tehnologica

Studii
Studii medii
până in 2018
Centru de excelenta in servicii si prelucrarea alimentelor
Competente-cheie
Romana — Materna
Rusa — Fluent
Ucraineana — Comunicare
Engleza — Medium
Franceza — Comunicare

Gata de noi de incercari si o noua experienta

Informații suplimentare
disponibil pentru detașări de serviciu
permis de conducere B
automobil personal
sunt gata să accept schimbarea locului de trai
Cetațenie:
Moldova,
Romania

Sport-Calatorie-Bucatarie

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".