CV № 423508 din 2 iunie 2024

CV: Chelner

Femeie, 17 ani, elev(a).
15000 MDL
Sîngerei
Full-time
CV № 423508 din 2 iunie 2024
Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".
Instruire continua, cursuri de formare
Sunt studenta
Liceul Teoretic Republican ,,Aristotel,, in , or. Chișinău.
Competente-cheie
Romana — Materna
Rusa — Fluent
Engleza — Fluent
Germana — Elementar
Franceza — Medium

Sunt o personalitate ambițioasă și determinată. Dețin înalte capacități de comunicare eficientă și menținerea interacțiunilor sociale la înalt nivel. Mă descurc în situațiile de înaltă presiune, dețin gândire critică și capacitate de a rezolva probleme în timp rapid. Reușesc să lucrez operant în echipă și sunt o fire prietenoasă și comunicabilă reușind să găsesc limbă comună cu oricine. Sunt o fire energică, dispusă spre cunoaștere și mereu gata spre a se confrunta cu diverse provocări.

Informații suplimentare
disponibil pentru detașări de serviciu
sunt gata să accept schimbarea locului de trai
Cetațenie:
Moldova

Activități de voluntariat realizate în numeroase evenimente, cum ar fi: Big Hearts Marathon, Maratonul de Crăciun, Campionate de Fotbal, diverse concerte defsășurate în cadrul Chișinău Arena și Palatul Național ,,Nicolae Sulac,, și coordonarea și implicarea activă în cadrul Campaniei Caritabile ,,Zâmbetul Copiilor,,
Participarea activă în cadrul tuturor acestor evenimente a dus la atingerea înaltelor performanțe personale în comunicarea cu oamenii prin intermediul asigurării lor cu toate informațiile necesare, fiind responsabilă și de ghidarea acestora propriu zisă, coordonând desfășurarea eficientă. De asemenea obținând abilități de time management, teambuilding lucrând de cele mai multe ori ca o echipă pentru a atinge performanțe mai înalte. Sunt o persoană cu interese din diferite domenii, o fire activă, pasionată de dans.

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".