rabota@rabota.md

Peste 50 de companii vor fi prezente cu cele mai atractive oferte

Târgul de Cariere Chișinău are loc în 12 și 13 aprilie la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Evenimentul se desfășoară între orele 10:00-17:00, în ambele zile. Sunt prezente peste 50 de companii, printre angajatori se numără: Kaufland, DRÄXLMAIER, Michelin, Linella, Jurnal TV, Combinatul Siderurgic Galați, MAIB, PwC, ITN, Maspex Romania, VictoriaBank, MobiasBancă, Moore Stephens, Rabota, Philip Morris International, ArcelorMittal Iași, Bass Systems, EY Moldova, GG Cables & Wires EE, H.ESSERS sau Rin Hotels. Angajatorii oferă peste 2000 de locuri de muncă, în care se încadrează și internship-urile plătite. Domeniile sunt: Automotive, Retail, Industria alimentară, Publicitate și media, Contabilitate, Audit, Transport, Turism, Financiar-bancar, Producție Tehnică, IT sau Hotelier.
Totodată, la Târgul de Cariere Chișinău, candidații au ocazia să participe la un Workshop de orientare în carieră pe 12 aprilie de la ora 13:00, dar și la un Hackathon pe Resurse Umane. HACK HR va reuni atât programatori, designeri, marketeri, dar și specialiști din diverse domenii, care vor lucra împreună în vederea creării de soluții viabile și sustenabile pentru domeniul Resurselor Umane.
La eveniment recrutează și grupul DRÄXLMAIER. DRÄXLMAIER este un furnizor internațional de automotive cu peste 60 de locații în mai mult de 20 de țări. Grupul DRÄXLMAIER furnizează celor mai importanţi producători de automobile sisteme de cablaje moderne, interioare premium, componente electrice şi electronice și sisteme de stocare pentru asigurarea mobilității electrice. Compania a început activitatea în Moldova în 2007 și de atunci a extins continuu proiectele. DRÄXLMAIER este un pionier în domeniul uceniciei în Moldova. DRÄXLMAIER este un partener responsabil al regiunii și sprijină diverse proiecte, care contribuie la dezvoltarea acesteia, susținând în permanență proiecte sociale, educaționale, sportive și culturale din regiune.", a declarat Natalia Grosu-Curocica, specialist relații publice.
Una din noutățile ediției este amenajarea zonei de gaming, organizată în parteneriat cu Transylvania eSports Competition și powered by Samsung. În 12 și 13 aprilie au loc competiții de League of Legends, FIFA, UFC3 și Mortal Kombat. Înscrierile și participarea sunt gratuite, iar premiile considerabile, în valoare totală de 2500 de euro. Printre premiile oferite se numără ceasuri Samsung Galaxy și SSd-uri.


Cititi de asemenea