Fotograf în Spania, Grecia, Malta sau Insulele Canare (Sezon 2022)

Fotograf în Spania, Grecia, Malta sau Insulele Canare (Sezon 2022)

Plecare estimata: Martie-Aprilie 2022

Necesar Buletin Romanesc

Experiența în domeniul fotografiei NU este necesară întrucât te învățăm noi tot ce trebuie să știi pentru a face o treabă excelentă.

JOB-UL PE SCURT:
- Abordezi turiștii și propui servicii foto
- Activitate de tip Sales, argumentare și convingere
- Faci sesiuni foto, după standardele și modul în care te învățăm
- Asiști clientul în alegerea fotografiilor
- Faci vânzarea finală către client

BENEFICIILE PE SCURT:
- Cazarea și masa plătite de companie
- Salariu mediu de 1200 EUR
- 1 zile libera pe săptămână
- Decontarea transportului la finalul sezonului (7 luni)
- Te învățăm tot ce e necesar pentru desfășurarea job-ului

!!! Atenție: Inainte de plecarea in destinatii este necesara participarea la un stagiu de pregatire ce va avea loc in Judetul Brasov. Cazarea, Masa si transportul din oras pana la locatie sunt asigurate de companie. Stagiul este gratuit si are rolul de a pregati viitorii angajati pentru desfasurarea job-ului.

Este acest job pentru tine? Da, dacă:
• Cunoști cel puțin o limbă străină (engleză, franceză, germană) la nivel mediu;
• Ești o persoană ambițioasă, dornică de a învăța lucruri noi și de a oferi un serviciu premium către clienți;
• Ești dispus să renunți la zona de confort și să accepți noi provocări;
• Îți place să muncești - literal vorbind

CUM SE DESFĂȘOARĂ O ZI DE MUNCĂ?
• Pe parcursul zilei îți desfășori activitatea la piscină sau pe plaja privată, unde abordezi turiștii care stau la plajă, porți conversații, faci fotografii și propui ședințe foto.
• În paralel, în funcție de cum te organizezi cu echipa, ești disponibil la biroul PhotoHotel, unde asiști turiștii în alegerea fotografiilor, propui și argumentezi cele mai bune pachete de achiziție a fotografiilor. Apoi, finalizezi vânzarea.
• Tot pe parcursul zilei, desfășori în principal activitatea de fotograf, desfășori ședintele foto programate, participi la evenimentele din hotel și menții legătura cu turiștii hotelului, foști clienți si potențiali clienți.
• În funcție de organizarea echipei, pregătește materialele comandate de clienți: albume foto, cd-uri, stick-uri usb, magneți și alte produse personaliza

ATENȚIE: Acesta este în proporție de 70% un job de vânzări și doar 30% un job de fotografie. Este important să ai curajul de a merge către oameni și a le vinde acest serviciu. Vei primi multe refuzuri din partea potentialilor clienti, dar te vei bucura de sprijinul leaderilor de echipe si a unui sistem perfectionat in peste 10 ani de zile, pe care daca il urmaresti vei putea avea rezultate cu usurinta.

Ce îți oferim?
1. Salariu in functie de performanta compus din bonusuri si comisioanre (în medie, un angajat la Photohotel câștigă 1200 de euro net pe lună); Castigurile sunt raportate la implicarea fiecarui angajat si la cifre cheie pentru activitati specifice si vanzari. Avem colegi care castiga de 2-3-4 ori salariul mediu, dar consideram ca 1000 EUR sunt cei mai usor de obtinut.
2. Decontarea transportulului dus-întors către și de la destinație la finalul contractului;
3. Cazare în apropierea hotelului în care vei lucra;
4. 2 mese pe zi servite în hotel, chiar si in ziua libera;
5. Asigurarea medicală în caz de boală sau accident;
6. Pregătire gratuită, în Brașov, înainte de a pleca în destinație (cursuri foto, tehnici de abordare și vânzare, integrarea în companie);
7. Experiențe memorabile din martie până în octombrie (cu posibilitatea de extindere pentru întregul an dacă îți vei dori asta).
8. Potential de a face cariera, de a lucra alaturi de noi in anii urmatori si de a beneficia de un salariu de baza mai mare.

Cine este PhotoHotel?

Povestea noastră a început în anul 2008 cu 2 structuri hoteliere și o echipă formată din 4 persoane, în insula Creta. Ulterior, compania s-a extins și în Spania, iar în ianuarie 2016 am deschis centrul administrativ în România, la Brașov.

În prezent avem peste 100 de structuri, iar ca destinații amintim:
Grecia: Insula Creta, Rodos, Corfu, Atena.
Spania: Andaluzia, Mallorca, Menorca.
Insulele Canare: Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria.
Insula Malta.

Nu se percep taxe sau comisioane suplimentare.

PhotoHotel este o franciza internationala, avand francizatii in fiecare din destinatiile mai sus mentionate.

Contractul final se semneaza direct cu francizatul din destinatie, care va respecta toate promisiunile facute in Romania, inainte de angajare.

Apasă butonul de mai jos pentru a afla mai multe informații și aplică la PhotoHotel pentru o experiență memorabilă în 2022!

Te asteptam in echipa noastra :)

Avem doar 50 de locuri disponibile.

Intra in cont prin