Cofetar (Prăjituri)
Dulcinella - compania care mereu este în dezvoltare activă și cu succes în domeniul produselor de patiserie, lansată cu ideea de a realiza ceva frumos și de a oferi un pic de culoare vieții cotidiene fiecăruia dintre noi.
Șaptesprezece ani de activitate zilnică s-au materializat prin lansarea unui complex de producere modernizat și deschiderea a 30 patiserii, în care activează peste 300 de angajați.
Urmând expresia: „Prin greutăți spre stele”, noi definim profesionalismul și dorința de a realiza împreună tot ce-i mai bun!
Cofetar (Prăjituri)
Cine e și cu ce se ocupă un cofetar? Munca unui cofetar este de a face dulciuri, produse de patiserie, prajituri și alte produse de cofetărie.
- Calcula consumul acestora în funcție de gramaj;
- Face aluaturi, mixturi, creme, produse semifinite și finite de cofetarie;
- Prepararea produselor de cofetărie în dependență de solicitarea clientului;
- Depozita și asigura prepararea și păstrarea produselor în condiții igienice.
Calitățile și responsabilitățile unui cofetar
- Creativitate
- Atenție la detalii
- Răbdare
- Bună organizare
- Capacitatea de adaptare
- Capacitatea sau dorința de a învăța continuu
- Respectarea standardelor de muncă sanitare, igienice, și etice
- Respectarea disciplinei muncii și regulamentului intern
- Experienţa în muncă nu este obligatorie, dar constitue un avantaj!
- Angajare oficială în câmpul muncii;
- Salariu motivant, oficial, achitat la timp, pe card;
- Pachet social complet;
- Prânz asigurat de companie;
- Bonusuri;
- Cadouri la toate sarbatorile;
- Reducere la produsele companiei;
- Uniforma;
- Locație centrală: Chișinău, str. Albișoara 68.
Pentru mai multe detalii despre post și aplicare pentru poziția vacantă, Vă rugăm să ne contactați la numărul 060766877 sau să ne expediați un e-mail la resurseumane hr@dulcinella.md.
Telefon: 060 766 877
E-mail: hr@dulcinella.md