Cadru Tehnic PSI Comrat (f/m)

Kaufland №10425865, 21.07.2021
Oras: Comrat
Studii: Medii
Experienta de munca: Orice
Salariu: Negociabil
Grafic de munca: Гибкий график работы
10425865, 21.07.2021
în cadrul noului magazin Kaufland din Ungheni, Republica Moldova

Suntem o companie internațională din industria de retail, care pune accent pe dinamism, performanță și corectitudine. Împreună formăm o echipă puternică, în care fiecare angajat contribuie la succesul nostru. La Kaufland ai şanse egale! Toate deciziile de angajare sunt luate fără discriminări pe criterii de sex, vârstă, dizabilitate, origine etnică sau rasială, religie, convingeri sau orientare sexuală. Locul tău e la Kaufland!

Responsabilitățile tale

Asiguri funcționarea corespunzătoare a mijloacelor tehnice de prevenire și stingere a incendiilor
Efectuezi și documentezi instructajul introductiv general pe linie de situații de urgență pentru noii angajați
Verifici îndeplinirea condițiilor tehnice și organizatorice optime de evacuare și identifici riscurile de incendiu
Întocmești și actualizezi documentele organizatorice în domeniul apărării împotriva incendiilor
Efectuezi reparații care nu necesită calificare specială


Profilul tău

Studii medii absolvite
Certificat de absolvire a cursului pentru Cadru Tehnic cu atribuții în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor
Cunostințe bune de operare PC
Disponibilitate pentru program de lucru flexibil
Orientare către client și ținută profesioanală ireproșabilă


Beneficiile tale
Crearea unui mediu de lucru plăcut și motivant pentru colegi este una dintre prioritățile noastre. Pe lângă tichete de masă, asigurări voluntare de sănătate, Kaufland oferă și beneficii ce țin de echilibrul între viața personală și cea profesională

INFORMARE CANDIDAȚI

Aspecte generale
Compania înțelege importanța datelor tale cu caracter personal, motiv pentru care ne asumăm angajamentul de a respecta legalitatea prelucrării acestora. Această informare este aplicabilă tuturor candidaților care optează pentru posturile disponibile în cadrul Companiei, astfel cum sunt publicate.

Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrării
În cazul în care aplici pentru un post te informăm că îți vom prelucra datele cu caracter personal, respectiv nume, număr de telefon și adresa de e-mail, datele cu caracter personal incluse în CV-ul atașat, precum și orice alte date pe care ni le transmiți ulterior, dacă este cazul, strict în scopul procesului de selecție a candidaților, dar și pentru a-ți comunica alte oportunități de carieră viitoare.

Temeiul juridic al prelucrării
Temeiul juridic în care îți vom prelucra datele este art. 5, alineatul 5, litera a) al Legii nr. 133/2011, pentru luarea unor măsuri înaintea încheierii contractului sau, după caz, art. 5, alineatul 5, litera e) al Legii nr. 133/2011, respectiv pentru realizarea unui interes legitim de a asigura recrutarea personalului necesar.

Transferul datelor cu caracter personal
În cazul în care aplici pentru un post te informăm că îți vom introduce datele în platforma internă de recrutare SuccessFactors. Această bază de date are un rol esențial în procesul de selecție de personal, facilitând comunicarea între departamentul de recrutare și managerul de angajare. Datele tale cu caracter personal vor fi transferate către entitățile din grupul Kaufland, care gestionează platforma de recrutare, inclusiv transferul transfrontalier doar către statele, care asigură un nivel adecvat de protecţie a drepturilor subiecţilor datelor cu caracter personal.

Accesul la datele cu caracter personal
În ceea ce privește accesul la datele tale cu caracter personal transmise, te informăm că numai personalul din cadrul departamentului de Resurse Umane, respectiv managerul de angajare aferent postului disponibil din cadrul grupului de Companii au acces la datele cu caracter personal transmise.

Termen de retenție
Îți vom păstra datele personale atât timp cât este necesar pentru definitivarea în cadrul organizației noastre a postului pentru care ai aplicat, și o perioadă ulterioară de 1 an, timp în care putem identifica și alte oportunități care se potrivesc profilului tău.

Drepturile tale în legătură cu datele cu caracter personal furnizate
De asemenea, te informăm că ai următoarele drepturi în legătură cu datele tale cu caracter personale pe care ni le-ai furnizat, respectiv: dreptul de acces la datele tale cu caracter personal; dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal, inclusiv rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea acestora; dreptul de a te opune prelucrării datelor cu caracter personal; dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (CNPDCP), precum și dreptul de acces la justiție.

Mai multe informații despre aceste drepturi, precum și cum le poți exercita, poți găsi în Politica noastră privind prelucrarea datelor cu caracter personal, disponibilă pe website-ul nostru, prin accesarea următorului link

Acord candidat

În situația în care ești de acord cu cele mai sus menționate, te rugăm să APLICI la această poziție
În situația în care nu ești de acord, te rugăm să NU APLICI la această poziție.


În situația în care dorești retragerea consimțământului dat prin aplicarea la această poziție o poți face în orice moment prin trimiterea unui e-mail la adresa protectiadatelor@kaufland.ro sau prin poștă la adresa: MD-2012, Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Sfatul Țării, nr. 29, în atenția responsabilului de protecția datelor cu caracter personal.

Operator:
KAUFLAND SRL
Sediul: Str. Sfatul Țării, nr 29, mun. Chișinău, MD-2012
IDNO: 1016600004811 APLICĂ AICI
Inapoi Inainte
Ataseaza CV-ul Creaza CV
Ataseaza CV-ul

Indicati Nume si Prenume

Creaza cel mai bun CV din Moldova!

Completeaza CV-ul pe Rabota.md
si trimite-l in orice companie cu un singur click!

Iti va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Intra pe site


Creaza cel mai bun CV din Moldova!

Completeaza CV-ul pe Rabota.md
si trimite-l in orice companie cu un singur click!

Iti va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Creaza CV


Trimite CV-ul

Alegeti jobul


Inchide

CV-ul a fost expediat!

Inchide
Intra in cont prin