CV № 240138 din 23 aprilie 2024

CV: Director Vânzări

Bărbat, 44 ani, superioare studii.
Sal. negociabil
Chișinău
Full-time
CV № 240138 din 23 aprilie 2024
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Experiența
19 ani și 10 luni
septembrie 2021 - până in prezent
2 ani și 7 luni
Director Comercial
Electrocon SRL, Chișinău
Domeniu: Vinzari

Gestionarea a doua directii de activitate in cadrul Electrocon SRL, dep. Vinzari, achizitii, logistica, depozit. Am 7 persoane in subordine. Una din directiile gestionate, am creat-o personal de la Zero.
Creșterea vânzărilor, căutarea furnizorilor noi, organizarea de iarmaroc, logistica întreprinderii, contractarea clienților noi, vizitarea expozițiilor anuale de producători in alte tari.

noiembrie 2019 - august 2021
1 an și 9 luni
Supervizor
Acvilin Grup SRL, Chișinău
Domeniu: Vinzari

Crearea și extinderea echipei pe teritoriul in subordine. Pregătirea și instruirea personalului. Controlul și gestionarea Vânzărilor.

martie 2011 - august 2021
10 ani și 5 luni
Business Builder
Philip Morris Sales & Marketing SRL, Chișinău
Domeniu: Vinzari

Responsabil de activitatea companiei in teritoriu.( Chisinau, Orhei, Telenesti, Rezina, Soldanesti). Gestionarea bugetului, aplicarea programelor orientate spre cresterea vinzarilor si implimentarea lor in GT. Controlul asupra lucrului efectuat de agenti (4 agenti).
Elaborarea proiectului DTE (Digital Trade Engagement) si implimentarea lui in GT. Monitorizarea si ridicarea % de conformitate. Negocierea si incheerea contractelor pe diferite programe orientate spre cresterea vinzarilor. Proiecte si programe de lunga/scurta durata!

august 2006 - martie 2011
4 ani și 6 luni
Conducator retea magazine MIXTE (22 magazine)
Bomi Service SRL Drochia, Drochia
Domeniu: Vinzari

Conducator a retelei de 22 magazine mixte. Elaborarea planurilor de vinzari. Crearea asortimentului optimal de produse la raft. Revizie si control, disciplina si organizare a lucrului cu documentele interne si facturi fiscale, instruirea si repartizarea responsabilitatilor.

martie 2002 - iulie 2004
2 ani și 4 luni
Casier superior
BC „BANCA SOCIALĂ” S.A. Filiala Drochia, Drochia
Domeniu: Banci, investitii, leasing

Repartizarea volumului de lucru intre operatori. Instruirea Casierilor-operatori. Crearea cursului valutar. Administrarea filialelor din orasul Drochia.

Studii
Studii superioare
până in 2001
ASEM
Facultatea: Finante si Asigurari.
Specialitatea: Economist.
Competente-cheie
Romana — Materna
Rusa — Fluent
Engleza — Elementar

Punctual, organizat, disciplinat. Disponibil de a lucra peste orele de program şi a face deplasări de serviciu în alte localităţi. Abilitati de leadership, capacitati decizionale, spirit organizatoric, aptitudini de coordonare. Disciplina in serviciu.

Informații suplimentare
disponibil pentru detașări de serviciu
permis de conducere ABCD
Cetațenie:
Moldova

Casatorit, 2 copii. Iubesc lucru in echipa, comunicabil. Apreciez sinceritatea si profesionalizmul colegilor. Sunt o persoana directa. Imi plac oamenii deschisi. Disciplina si responsabilitate in lucru, transparență.

Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.