CV № 224257 din 31 martie 2020

CV: Ищу работу

Bărbat, 37 ani, superioare studii.
8000 MDL
Chișinău
Full-time
CV № 224257 din 31 martie 2020
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Experiența
11 ani și 4 luni
noiembrie 2019 - până in prezent
4 ani și 5 luni
Operator international de achizitii
Agromotor Premium SRL, Chișinău
Domeniu: Achizitii, aprovizionare

Lucrul se caracterizeaza prin formarea preturilor pentru piesele de comanda prin aplicarea formulei stabilite. Asigurarea la timp bazei de preturi din portalul partenerilor internationali. Urmarirea si asigugarea livrarii pieselor la timpul stability pentru client. Intretinerea relatiilor stabile si productive cu partenerii internationali din Germania, Spania si Italia. Organizarea si asigugarea procesului pentru cazurilor de garantie a pieselor de schimb.

ianuarie 2019 - iunie 2019
5 luni
Asistent Recrutant
InnerSquare LTD, Chișinău
Domeniu: Personal muncitor

Lucrul consta in stocarea informatiei privind candidatii alesi de Recruter. Reinnoirea informatiei in dependenta de stadia procesului de recrutare. Organizarea si vizarea intravederilor telefonice dintre candidat si recruiter. Pastrarea informatiei in baza de date.

mai 2015 - martie 2018
2 ani și 9 luni
Vînzător consultant/ Superviser
Traders Gate, London
Domeniu: Vinzari

Vînzarea suvenilor. Atenția de bază era asigurea asistenței calitative fiecărui client, toate produsele mereu îngrijite, curate și puse la locul potrivit. Consultare în căutarea suvenirului potrivit în dependență de țară și cultură. Posedarea mai multor limbi străine.
Deja ca rol de superviser – sarcina de bază era ghidarea vînzătorilor in magazin, asigurea procesului de vînzare, ajutor și asistența vînzătorilor ce întîmpină greutăți. Provizionarea magazimului cu produse noi. Deschiderea-închiderea magazinului, casa.

martie 2014 - aprilie 2015
1 an și 1 luna
Promoter Samsung
Blue Square Marketing, London
Domeniu: Vinzari

Acest rol este bazat pe demonstrarea si vînzarea produselor Samsung și anume tablete. Responsabitatea cheie consta în interacțiunea cu clienții care doresc să procure producția Samsung, demonstrarea posibilităților tabletelor Samsung și promovarea brandului. Crearea unei zone de colaborare și încredere pentru stipularea vînzărilor.

septembrie 2013 - martie 2014
5 luni
vinzator consultant
Phones4u, London
Domeniu: Vinzari

Întîmpinarea clienților ce intră in magazin, asistență calificată in cautarea produselor dorite. Sfătuirea și ghidare în alegerea produsului reeșind din dorințele și necesitățile clientului. Lucrul în termeni limită și în particularitate cu brănduri.

martie 2010 - iunie 2012
2 ani și 3 luni
vinzator consultant
Alina Electronic, Chișinău
Domeniu: Vinzari

Vînzarea televizoarelor, home cinema si DVD. Rolul consta in executarea si asigurarea procesului calitativ de vînzare a televizoarelor. Asigurarea controlului calității produsului și accesorilor. Ghidarea procesului post-vînzare.

Studii
Studii superioare
până in 2009
universitatea agrara din moldova
Facultatea: economie.
Specialitatea: manager.
Portofoliu
Competente-cheie
Romana — Materna
Rusa — Fluent
Engleza — Fluent

Scrisorile de recomnadare care sunt atasate vor spune mai multe. Priviti poze.

Informații suplimentare
permis de conducere B
Cetațenie:
Moldova,
Romania

Sunt o persoană foarte responsabilă ce tinde spre îndeplenirea sarcinilor în termeni limită. Punctual și fac tot posibil să fiu la timp. Sunt o persoană de echipă și cred că în echipă se realizează mai mult. Îmi place mult sportul. Sunt o persoană ușoară cu bun simț al umorului.





Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.