Combinate de procesare a carnii si pestelui. constructii (Polonia)

Bursa Muncii
Oraș: Orhei
Studii: Orice
Experiența de munca: Orice
Salariu: Nespecificat
Program de muncă: Full-time
CONSTRUCTIE - MUNCITORI CALIFICATI UNIVERSALI (LUBLIN, CZESTOCHOWA, ZDZIESZOWICE, NYSA (POLONIA)- (SLAWOMIR) (3.000,00 PLN)
Durata contractului de muncă Perioada determinata
Tip pașaport MD Simplu (CU VIZA)
Țara Poland
Atrbuţii de serviciu Printre atribuțiile de serviciu ale angajatului intra următoarele responsabilitați: lucrari de asamblare si de montare a armaturilor pentru elemente prefabricate mici sau simple; lucrari de fasonare a barelor de otel - beton; lucrari de montare rabit la e
Descriere oferta de muncă Compania DKM BUDOWNICTWO fiind un contractant principal, execută lucrări de construcție a obiectelor industriale pe tot teritoriul Poloniei. De aceea procesul de muncă se poate desfasura in asa orase ca: LUBLIN, CZESTOCHOWA, ZDZIESZOWICE, NYSA (POLONIA), de aceea, angajatii pot fi transfersati de la un santier la altul din diferite localitati (in deplasari), intrucit obiectele apartin angajatorului. Perioada de munca este prevăzută pentru următorii 5 ani!!! Se solicita din partea angajatorului muncitori in constructie in afara de placatori (faianta) precum si cei care se ocupa de gips carton!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Categoria de muncitori solicitați: dulgheri, zidari, tâmplari, sudor etc. Printre atribuțiile de serviciu ale angajatului intra următoarele responsabilitați: lucrari de asamblare si de montare a armaturilor pentru elemente prefabricate mici sau simple; lucrari de fasonare a barelor de otel - beton; lucrari de montare rabit la elementele simple de constructii; montarea armaturilor in elemente de rezistenta din beton; montarea armaturilor in elemente de rezistenta speciale; executarea lucrarilor de zidarie; construirea, montarea si instalarea diferitor structuri din lemn pe santierul de constructii; reparația şi întreţinerea construcţiilor din lemn precum şi părţile lor componente; prepararea mortarelor pentru zidarii si tencuieli; executarea tencuielilor simple, tencuielilor decorative, tencuielilor de mare complexitate, etc. Salariul minim este de 3000 pln/luna. Minim 12-13 pln/ora. Angajatorul asigura echipament si imbracaminte speciala pentru salariatii sai. Cazarea este asigurată pe deplin gratuit din partea angajatorului. Angajatorul preia asupra sa cheltuielile ce țin de asigurarea cu transport al muncitorilor de la locul de trai pînă la locul de muncă.
Sex Barbati
Perioada de experiență Până la un an
Cerințe de limbă Alta limba straina, Poloneza, Română, Rusa
Cerințe de calificare Calificat
Program de lucru 8-10 Ore / zi, 8-12 Ore / zi
Zile de muncă pe săptămînă Luni, Marţi, Miercuri, Joi, Vineri, Sîmbătă
Ture de lucru Tur de zi
Acte necesare ancheta, Copie buletin de identitate, Copie paşaport străin
Transport Asigurat de Angajator gratuit de la locul de trai spre locul de muncă
Descriere transport Angajatorul acopera pe deplin cheltuielile de transport (gratis) de la locul de trai spre locul de munca (obiect).
Alimentația Neasigarată
Cazare Cazare gratuita - asigurata de angajator
Descriere cazare Cazarea este asigurata de catre angajator intr-un camin de locuit, in camere (cite 3-4 persoane in camera), asigurat cu grupuri sanitare cu apa calda, dus, aragaz, frigider, masina de spalat.


COMBINATE DE PROCESARE A CARNII SI PESTELUI - POLONIA
Vârsta dorită între 20 - 50 ani
Durata contractului de muncă Perioada determinata
Tip pașaport Bul.RO + Pas.MD
Țara Poland
Atrbuţii de serviciu Munca se desfasoara la linia de productie.
Descriere oferta de muncă Munca se desfasoara la fabricile de carne (porcine,pasari, peste). Activitatea se desfasoara urmind instructiunile primite de la superiori, respectind standartul de calitate impus si modalitatea de lucru. Este o munca SOLICITATA DIN PUNCT DE VEDERE FIZIC. Trebuie sa te afli intr-o forma fizica buna, sa fii o persoana sanatoasa, sa ai dorinta de munca si o buna atitudine fata de responsabilitatile zilnice pe care le primesti. Orice intarziere sau absenta de la locul de munca trebuie sa fie anuntata si justificata. Orice comportament neadecvat fata de colegi sau superiori poate conduce la incetarea contractului de munca. Durata contractului este de minim 6 luni, fiecare contract poate fi extins pana la 12 luni pe an. Daca angajatorul este satisfacut de munca angajatului, angajatorul va propune angajatului sa ii extinda durata contractului si viza de munca pentru o perioada aditionala de timp. Accte necesare pentru angajare: Copie Pasaport strain (valabil nu mai putin de un an), Copie Buletin de identitate, Copie Certificat de nastere a copiilor minori (pina la 18 ani).
Sex Barbati, Cupluri, Femei
Cerințe de limbă Poloneza, Română, Rusa
Preferinţe limbă rusa; poloneza
Cerințe de calificare Necalificat
Program de lucru 8-10 Ore / zi, 8-12 Ore / zi
Zile de muncă pe săptămînă Luni, Marţi, Miercuri, Joi, Vineri, Sîmbătă.
Acte necesare Copie buletin de identitate, copie certificat de nastere, Copie paşaport străin
Transport Asigurat de Angajator gratuit de la locul de trai spre locul de muncă
Alimentația Asigurată gratuit de angajator 1 data pe zi.
Descriere alimentaţie Sunt combinate care ofera odata pe zi hrana. Sunt combinate care ofera produse alimentare de baza. Sunt combinate care ofera adaos la salariu pentru hrana.
Cazare Cazare gratuita - asigurata de angajator
Descriere cazare Cazarea este oferita gratuit de catre angajator , servicii comunale 200pln / luna Tipul unitatii de cazare poate fi unul din urmatoarele, in functie de combinatul la care va fi selectat si angajat candidatul: - apartament; - casuta; - camine pentru muncitori. Candidatul va imparti camera cu alti muncitori / angajati, intre 2 – 8 angajati in functie de capacitatea dimensionala a camerei.
Bonusuri oferite angajatului Asigurare Medicală, Asigurarea Sociala.
Telefon:
078168578, 078454647
Persoana de contact:
Iura
E-mail:
Site:
http://bursamuncii.md
Atașează CV-ul Crează CV
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Crează cel mai bun CV din Moldova!

Completează CV-ul pe Rabota.md
și trimite-l în orice companie cu un singur click!

Iți va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Intră pe site


Crează cel mai bun CV din Moldova!

Completează CV-ul pe Rabota.md
și trimite-l în orice companie cu un singur click!

Iți va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Crează CV


Trimite CV-ul

Alegeți jobul


Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide