Managerul operatiuni

Netizencall
Oraș: Chișinău
Studii: Orice
Experiența de munca: Orice
Salariu: Nespecificat
Program de muncă: Full-time
Recrutement à Chisinau.
NETIZENCALL recrute un manager pour le poste de chargée des opérations.
Véritable bras droit du directeur exécutif, cette personne doit impérativement être bilingue Roumain (ou russe) et avec un TRES BON niveau de français (C2).
Descriptif de poste en roumain, mais candidature à faire en français sur p.chambe@netizencall.com
Expérience similaire nécessaire.

DESCRIEREA POSTULUI
Managerul Operatiuni isi desfasoara activitatea intr-un spațiu deschis și este monitorizat de Managerul Centrului
Managerul Operatiuni monotorizeaza toate regulile de gestionare cu clientii prin intermediul telefonului, prin mail, fax cit si prin alte cai utilizate de societate, atât în transmiterea cit și recepția contactelor, primordiala fiind cea telefonica. Managerul Operatiuni este responsabil de punerea în aplicare a proiectelor ce tin de domeniul telemarketing. Se asigură că toate instrucțiunile sunt implementate de către echipele administrate (echipele de teleoperatori și supervizorii), pentru a asigura buna funcționare a proiectelor in derulare. El participa la organizarea cu succes a companiei: parerea sa fiind importanta in luarea deciziilor.

RESPONSABILITATI PRINCIPALE
Managerul Operatiuni gestioneaza echipele si supervizorii in desfasurarea activitatilor pentru a atinge obiectivele calitative si cantitative in conformitate cu procedurile propuse. Se analizează rezultatele (cantitative și calitative) și se face un raport periodic adresat Managerului Centrului si Top Managementului.
În acord cu Managerul Centrului (de care depinde in mod direct), acesta pune în aplicare acțiuni de sporire a competențelor și a eficienței serviciilor prin ascultare, debriefs, suport, training, etc

Managerul Operațiuni asigură monitorizarea zilnică a performanțelor individuale ale echipelor sale asupra obiectivelor propuse organizand traininguri si implicindu-se la stabilirea salariilor și bonusurilor.
Asigura suportul tehnic pentru operatiunile curente, proceduri si gestioneaza situatiile de criza din cadrul societati.
Managerul Operațiuni participă la discuții cu membrii conducerii, în scopul de a optimiza orientarea echipelor și de a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite clienților noștri. Astfel, aduce propuneri de îmbunătățire și optimizare a instrumentelor și metodelor de lucru. Managerul Operațiuni elaboreaza rapoarte periodice privind operațiunile care permit pregătirea si emiterea facturilor.

Managerul Operatiuni este implicat în organizarea întâlnirilor și implementarea trainingurilor pentru teleoperatorii centrului în legătură cu managerul centrului.
Colectează informații și documente ce tine de desfasurarea cotidiana a activitatii teleoperatorilor si isi asigura responsabilitatea de a transmite documentele administratiei si serviciului contabilitate externalizat in vederea validarii de catre directorul general sau executiv.
Managerul Operatiuni participa la rectutarea personalului si la instruirea noilor angajati, este responsabil de realizarea trainingurilor in perioada lansarii unor proiecte noi.
Managerul Operatiuni este capabil să răspundă rezultatelor mai multor nivele ierarhice gestionate.
Managerul Operatiuni poate fi solicitat sa participe la proiectele interne ce tin de structura și funcționarea companiei.

CONTACTE
Interne: Director executiv, teleoperatorii, supervizorii, Manager Operatiuni, Manager Administrativ.
Externe: acesta poate fi interfata dintre compania Netizencall și clienții săi, în absența administratorului centrului. Este, de asemenea, în contact cu candidați la postul de teleoprator si in legatura directa cu societatilecu care colaboreaza intreprinderea.

PRINCIPALII INDICATORI AI PERFORMANTEI
Performantele :
- realizarea obiectivelor individuale ale teleoperatorilor, a supervizorilor si a echipelor ;
- realizarea obiectivelor colective ;
- cresterea numarului membrilor echipelor administrate ;
- respectarea termenului limita pentru restituirea lucrului prestat.

PRINCIPALELE COMPETENTE SOLICITATE
Cunoştinţe: Cunoașterea limbii franceze la nivel avansat, ea fiind limba de comunicare în cadrul centrului. Limbile româna si rusă reprezintă un atuu în îndeplinirea unor sarcini suplimentare.
- Cunoștințe Operare PC ;
- Cunostinte in domeniul prestarii serviciilor prin telefon.

Studii: Studii superioare/ nivel BAC si experienta semnificativa in domeniul managementului

Experienta: experienta in domeniul managementului si gestionarea relatiilor cu clientii prin telefon este apreciata.
Competențe comportamentale:
spirit de echipa, disponibilitate, inteligență, perseverenţă, punctualitate, mobilizare de sine, atitudine proactivă, pozitivă şi constructivă, dicție bună, abilități interpersonale, abilități editoriale, abilități personale exemplare, punctualitate, auto-disciplina, organizare eficienta a timpului, rezistență în fața stresului.

PARTICULARITATILE POSTULUI
Orarul de lucru variabil de 40 de ore lucrătoare pe săptamană. Orarul centrului este determinat in functie de proiectele si cerintele clientului. Orarul este stabilit in prealabil (2 săptămani) conform cerințelelor centrului. Orarul individual poate fi stabilit si adus la cunostinta salariatului cu 3 zile lucrătoare inainte de intocmirea noului program.

DREPTURILE:
A se vedea Codul Muncii.


Atașează CV-ul Crează CV
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Crează cel mai bun CV din Moldova!

Completează CV-ul pe Rabota.md
și trimite-l în orice companie cu un singur click!

Iți va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Intră pe site


Crează cel mai bun CV din Moldova!

Completează CV-ul pe Rabota.md
și trimite-l în orice companie cu un singur click!

Iți va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Crează CV


Trimite CV-ul

Alegeți jobul


Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide