CV № 205485 din 24 septembrie 2017

CV: Secretar, operator, trainer

Femeie, 38 ani, superioare studii, are copii, casatorita.
3000 MDL
Bălți
Full-time
CV № 205485 din 24 septembrie 2017
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Experiența
14 ani și 7 luni
septembrie 2009 - până in prezent
14 ani și 7 luni
metodist
Biblioteca Municipală „E. Coșeriu” Bălți, Bălți
Domeniu: Arta, cultura

• Asigurarea și coordonarea procesului de formare continuă a bibliotecarilor din rețeaua Bibliotecii;
• asigurarea și coordonarea activităților de formare continuă a bibliotecarilor din Zona de Nord a țării din cadrul Centrului de Excelență Profesională Bălți;
• ghidarea activităţii de planificare a Bibliotecii și monitorizarea criteriilor de realizare a acestora;
• acordarea asistenței metodologice angajaților de profil la realizarea serviciilor moderne de bibliotecă și activităților cultural- științifice;
• ghidarea procesului de raportare on-line a datelor statistice 6C a Filialelor și Bibliotecilor sătești din componența BMB „E. Coșeriu”;
• gestionarea activității editoriale a Secției Asistență de Specialitate ;
• promovarea imaginii Bibliotecii pe rețelele de socializare și postarea pe Blogul Bibliotecii a informațiilor referitoare la activitățile, programele și serviciile realizate de Bibliotecă ;
• realizarea schimbului de experienţă cu bibliotecile din țară cât și de peste hotare, prin participarea la diverse vizite de studiu, reuniuni, ateliere de lucru.

Studii
Studii superioare
până in 2008
USB „AL. Russo”
Facultatea: Filologie.
Specialitatea: Limba și literatura română și limba și literatura rusă.
Instruire continua, cursuri de formare
2017
Training-ul Securitatea pe internet a copiilor, 20 martie 2017 2. Training-ul Managementul Tabletelor în Bibliotecile pentru Copii, 28-30 septembrie 2016 3. Master class-ul 10 trucuri pentru o poză reușită , 27 iulie 2016 4. Training-ul Organizarea exp in Biblioteca Municipală „Eugeniu Coșeriu” Bălți, or. Bălți.
2016
Instuirea Formare de Formatori, în perioada 18-29 aprilie 2016, din cadrul Inițiativei de Dezvoltare a Centrelor Regionale de Excelență Profesională. in Programul Novateca., or. Bălți.
Portofoliu
Competente-cheie
Romana — Materna
Rusa — Fluent

Aptitudini de formator obținute și dezvoltate în cadrul instruirii Formare de Formatori; organizate de către Programul Novateca.

Aptitudini de coordonare, spirit organizatoric, capacitatea de sinteză și analiză, capacitatea de autodezvoltare, corectitudine și promtitudine. Colectarea datelor din multiple surse şi organizarea unui sistem eficient de transmitere a informaţiei noi. Aceste aptitudini au fost dobândite în urma activității mele de formator.

Competențe de mentorat în livrarea e-Serviciilor pentru comunitate și ghidarea e-Ambasadorilor nou formați – competențe obținute în urma promovării cu succes a serviciilor electronice în comunitatea bălțeană.

Utilizarea tehnologiilor informaționale în activitatea biblioteconomică și adaptare rapidă la noile metode de lucru, flexibilitate și auto-motivaţie – abilități dobândite în cadrul activităților de formare continuă în IT organizate de către Programul Novateca.

Abilități organizatorice, spirit de echipă, capacitatea de adaptare sporită, comunicabilitate, seriozitate, capacitate de asimilare de noi informații, disponibilitate – abilități dobândite în urma implicării în programele și proiectele realizate de Bibliotecă;
Competențe digitale avansate obținute în cadrul îndeplinirii funcției de facilitator al Cursurilor online de competențe digitale pentru o carieră de succes, un proiect inițiat de Academia de Inovare și Schimbare prin educație.


Informații suplimentare
disponibil pentru detașări de serviciu
Cetațenie:
Moldova

Flexibilă, îmi place să mă dezvolt.

Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.